Koraalikuoron harjoitukset

Koraalikuoron harjoitukset Keravan kirkko

Koraalikuoro on aikuisiän sekakuoro, joka harjoittelee kanttori Heli Kaasalaisen johdolla. Tule mukaan! Ei ilmoittautumista.

Harjoitukset Keravan kirkon alasalissa torstaisin kello 16.

Ahjon koulu

Lasten Kauneimmat joululaulut Ahjon koulussa

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle. 15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.

Kauneimmat joululaulut

Yhteislaulutilaisuuksissa lauletaan Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -vihkosesta tuttuja ja uusiakin joululauluja. Tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle.15.12. tilaisuuksissa Koraalikuoro esiintyy.