Jouluyön messu

Jouluyön messu Keravan kirkko

Jouluyön messu Keravan kirkossa klo 23.

"On jouluyö, sen hiljaisuutta yksin kuuntelen,

ja sanaton on sydämeni kieli..."

Näin alkaa suomalaisten rakastama joululaulu, joka kuvaa kauniisti jouluyön ihmeellistä tunnelmaa.

Joulun ilosanoman äärelle kokoonnumme tänäkin vuonna Keravan kirkossa, jossa joulumielen tuo monelle tuttuun tapaan musiikki, Eija Revon, Pentti Lahden ja Lotta Pettinen-Diabyn soittamana, kuulemme jouluevankeliumin, josta puhuu liturgi Krista Wedman, rukoilemme koko maailman puolesta Chris Montgomeryn johdolla, ehtoollisella palvelee edellä mainittujen lisäksi Petri Kauhanen. Seurakunnan vapaaehtoiset toimivat messussa eri tehtävissä, ja jossakin näkymättömissä häärivät tonttujen tavoin ahkerat suntiomme. (Jos haluat itse olla mukana auttamassa messussa, ota yhteyttä Krista Wedmaniin, Whatsapp tai tekstiviesti 0400 378101)

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan ottamaan vastaan joulun ihmettä!

pappi

Toimin Laurean oppilaitospappina, käyn terveyskeskuksen osastoilla ja Helmiinassa, minuun voi törmätä TeeSI-messussa, Katupappilassa tai Keravan kaduilla pop-up-pappina.

Messu ja rovasti Jukka Pohjolan-Pirhosen lähtöjuhla

Messu klo 10 kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit ja Jukka-papin eläkkeellelähtöjuhla seurakuntakeskuksessa.

Lasten joulukirkko

Lyhyt joulukirkko lapsille johon kaikenikäiset ovat tervetulleita

Lasten joulukirkko

Lasten joulukirkko lapsille ja kaikenikäisille.