Wanhan Pappilan kerho kehitysvammaisille

ma 20.1. kello 18.00 - ma 20.1. kello 19.30

Huom! Tällä kertaa kokoonnumme poikkeuksellisesti kirkossa!

Wanhan Pappilan kerho on Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien yhteinen kerho kehitysvammaisille. Illan aikana hiljennymme hartauteen ja nautimme yhdessä mukavasta tekemisestä. Kerhon lopuksi on tarjolla mehua ja keksiä.

Kerhoon ilmoittaudutaan ennakkoon ja ilmoittautuminen koskee yhtä kautta eli syksyä tai kevättä. Ilmoittauduthan oman alueesi työntekijälle, Keravalla Nea Kivistölle (p. 0400 378 014). Ilmoittautuminen ei velvoita olemaan paikalla joka kerta eikä poissaoloista tarvitse ilmoittaa.

Mukana kerhossa ovat diakoniatyöntekijät Nea Kivistö (Keravan seurakunta), Tiina Penttilä (Tuusulan seurakunta) ja Katariina Autero (Järvenpään seurakunta) sekä vapaaehtoiset ohjaajat. Olethan rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää!

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö