Gospel-lattarit

to 23.1. kello 19.00 - to 23.1. kello 20.00
Kalevan seurakuntatalo

Gospel-lattarit on kaikenikäisten ja -kokoisten naisten tanssitreeni, jossa nautitaan liikkumisesta, gospel-musiikista ja omasta naiseudesta.

Hinta 4 € / kerta, varaathan tasarahan. Ei ilmoittautumista. Ryhmää ohjaa Mari Chaulagai.

Gospel-lattarit torstaisin klo 19–20 Kalevan seurakuntatalossa 23.1. alkaen 14.5. saakka (ei 20.2. ja 9.4.)

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.