Kirkkoherran virkaanasettamismessu ja -juhla sekä Yhteisvastuun aloitusmessu

Sunnuntaina 2.2. klo 10 toimitetaan kirkkoherran virkaanasettamismessu, joka on samalla myös Yhteisvastuun aloitusmessu. Messun jälkeen vietetään kirkkoherran virkaanasettamisjuhlaa seurakuntakeskuksessa.

Messun toimittaa piispa Kaisamari Hintikka, saarna Markus Tirranen, avustava pappi Sini Mäkelä ja liturginen diakoni Mirva Nyman. Musiikki: Eija Repo, urut, Janne Kaksonen, laulu, Castor & Pollux, jousiorkesteri ja Samuli Koivuranta, pasuuna.

Siunaaminen: piispa Kaisamari Hintikka, lääninrovasti Ilkka Järvinen, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Vaito Niinisalo, Markku Holopainen ja Veikko Autio.

Messun jälkeen juhla seurakuntakeskuksessa. Ilmoitathan mahdollisista tervehdyksistä tilaisuuden juontajana toimivalle pastori Sini Mäkelälle.

Messun yhteydessä myös vapaaehtoiset Yhteisvastuukerääjät siunataan tehtäviinsä. Tervetuloa!

Kutsu kirkkoherran virkaanasettamismessuun

Tässä tarkemmin vielä kaikki, jotka ovat toteuttamassa messua:

LITURGI

ILMOITUSASIAT, LÄHETTÄMINEN

JUHLAN JUONTAMINEN
Sini Mäkelä

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Jokapäiväisen liikunnan avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

johtava diakoniatyöntekijä

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".