Kirkkoherran virkaanasettamismessu ja -juhla sekä Yhteisvastuun aloitusmessu

su 2.2. kello 10.00

Kirkkoherran virkaanasettamismessu ja -juhla sekä Yhteisvastuun aloitusmessu Keravan kirkko

Sunnuntaina 2.2. klo 10 toimitetaan kirkkoherran virkaanasettamismessu, joka on samalla myös Yhteisvastuun aloitusmessu. Messun jälkeen vietetään kirkkoherran virkaanasettamisjuhlaa seurakuntakeskuksessa.

Messun toimittaa piispa Kaisamari Hintikka, saarna Markus Tirranen, avustava pappi Sini Mäkelä, liturginen diakoni Mirva Nyman, kanttori Eija Repo ja laulu Janne Kaksonen.

Siunaaminen: piispa Kaisamari Hintikka, lääninrovasti Ilkka Järvinen, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Vaito Niinisalo, Markku Holopainen ja Veikko Autio.

Messun jälkeen juhla seurakuntakeskuksessa. Ilmoitathan mahdollisista tervehdyksistä tilaisuuden juontajana toimivalle pastori Sini Mäkelälle.

Messun yhteydessä myös vapaaehtoiset Yhteisvastuukerääjät siunataan tehtäviinsä. Tervetuloa!

Kutsu kirkkoherran virkaanasettamismessuun

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007.

Tällä hetkellä toimin kirkkoherrana. Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus.

Ihmisenä minua kuuvaavat sanat määrätietoinen, vakaa, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Jokapäiväisen liikunnan avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.

johtava diakoniatyöntekijä

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".

Torstain viikkomessu

Viikkomessu joka torstai kello 19 kirkossa.

Messu joka sunnuntai klo 10 kirkossa. Messun jälkeen yhteiset kirkkokahvit.

Tiistain viikkomessu

Viikkomessu joka tiistai kello 18 kirkossa.