Rikasta minua – parisuhdekurssi

pe 21.2. kello 16.00 - su 23.2.
Leirikeskus Leiriniemessä, Kalarannantie 3, Ohkola

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin sekä löydetään uudelleen sitä hyvää, mikä on voinut arjen haasteissa unohtua. Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille, eikä lapsia voi ottaa mukaan.

Rikasta minua -viikonlopun tarkoituksena on olemassa olevan hyvän huomaaminen ja sanoittaminen, toiveiden ja tarpeiden rakentava ilmaiseminen, läheisyyden merkityksen lisääntyminen ja arkisen ristiriitatilanteen ratkaiseminen.

Rikasta minua -kurssi sopii hyvin ensimmäiseksi parisuhdekurssiksi, mutta sen voi käydä missä tahansa parisuhteen vaiheessa. Monet käyvät tämän kurssin useaan kertaan. Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin ja löydetään uudelleen sitä hyvää, mikä on voinut arjen haasteissa unohtua. Tämä on se kurssi, jolla omaan puolisoonsa voi rakastua uudestaan!

Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille. Kurssille ei voi ottaa lapsia.

Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho.

Kurssi järjestetään Leiriniemessä (Kalarannantie 3, 04530 Ohkola). Hinta on 200 €/pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268 €/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

pappi, seurakunnan perhetyöntekijä
Pl 134

Facebook-sivu: Keravan seurakunnan varhaiskasvatus, Instagram:keravan_srk, twitter: @Keravansrk, @MkelSini

Olen kasvatuksen pappi, jota kiinnostaa elämä ja ihmiset.
Nautinlaulamisesta yksin ja yhdessä sekä juoksen nastoilla tai ilman.