Senioritiistai

Keravan seurakuntakeskus

Helsingin ortodoksisen seurakunnan pappi Kimmo Kallinen kertoo ortodoksisen kirkon perinteistä ja symboliikasta

Senioritiistai on eläkeikäisille suunnattu, kuitenkin kaikenikäisille avoin, maksuton luentotilaisuus, jossa saadaan nauttia myös musiikkiesityksistä ja hiljentyä yhteiseen loppuhartauteen. Ennen tilaisuuden alkua, klo 12 alkaen, on tarjolla lounas (hinta 7e). Seurakunta tarjoaa pullakahvit. Varsinainen ohjelma alkaa klo 13 ja päättyy klo 15 mennessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan - ikään katsomatta!

Kevään ohjelma:

28.1. Arkeologiaa pyhällä maalla - löytöjä vuosien varrelta, Eero Junkkaala, TT

25.2. Ortodoksisen kirkon perinteitä ja symboliikkaa, Kimmo Kallinen, pappi (Helsingin ortodoksinen seurakunta)

31.3. Kun elämä satuttaa, Tuula Portin, sairaalateologi, työnohjaaja

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, yhteiskunnallinen työ

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri

Kristillinen piiri ikäihmisille

Savion seurakuntatalo

Savion avoin kahvila

Savion avoin kahvila on kohtaamispaikka alueen asukkaille. Keskustelua, kuulumisia, kahvittelua ja hartaushetki. Mukana diakoniatyöntekijä Henri Isokuortti, p.0400 378 012.

Senioritalon kerhotila, Porvoonkatu 12

Kristillinen piiri

Kristillinen piiri kokoontuu Senioritalon kerhotilassa. Mukaan voivat tulla myös lähialueen ikäihmiset, kulku Kotimäen kautta senioritalon kerhotilaan. Piiriä vetävät vapaaehtoiset Raija ja Reijo Liukkonen.