Senioritiistai

ti 25.2. kello 12.00 - ti 25.2. kello 15.00
Keravan seurakuntakeskus

Helsingin ortodoksisen seurakunnan pappi Kimmo Kallinen kertoo ortodoksisen kirkon perinteistä ja symboliikasta

Senioritiistai on eläkeikäisille suunnattu, kuitenkin kaikenikäisille avoin, maksuton luentotilaisuus, jossa saadaan nauttia myös musiikkiesityksistä ja hiljentyä yhteiseen loppuhartauteen. Ennen tilaisuuden alkua, klo 12 alkaen, on tarjolla lounas (hinta 7e). Seurakunta tarjoaa pullakahvit. Varsinainen ohjelma alkaa klo 13 ja päättyy klo 15 mennessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan - ikään katsomatta!

Kevään ohjelma:

28.1. Arkeologiaa pyhällä maalla - löytöjä vuosien varrelta, Eero Junkkaala, TT

25.2. Ortodoksisen kirkon perinteitä ja symboliikkaa, Kimmo Kallinen, pappi (Helsingin ortodoksinen seurakunta)

31.3. Kun elämä satuttaa, Tuula Portin, sairaalateologi, työnohjaaja

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.