Hiljaisuuden retriitti

pe 28.2. klo 17.00 – su 1.3. klo 16.00

Nuottakodon toimintakeskus

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 27.1.–14.2., p. 09 4784 8323. Etusijalla ovat keravalaiset ja ensikertalaiset. Retriitin ohjaavat Kristiina Nyman ja Seija Lesell.

Rukous – yhteydenpitoa Jumalaan. Äänetön rukous, rukoushelmet, kehollinen rukous. On monenlaisia tapoja kuunnella Jumalaa ja puhua Hänelle.

Paastonajan hiljaisuuden retriitiin lähdetään pe 28.2. klo 17 seurakuntakeskuksen pihasta ja palataan samaan paikkaan sunnuntaina 1.3. noin klo 16. Hinta 90 € omin liinavaattein.

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ.

Yhdessä saamme aikaan niin paljon enemmän kuin kukaan yksin!

Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa. Se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta.

Ihmisten kohtaaminen ja palveleminen niin ilossa kuin elämänkriiseissä on työni ydintä. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä.

Työnohjaajana tuen yksilöiden ja ryhmien ammatillista kasvua, jaksamista ja työhyvinvointia. Yhteisvastuukeräyspäällikkönä toimin yhteistyössä työkavereiden, seurakuntalaisten ja keravalaisten yhdistysten kanssa apua tarvitsevien hyväksi.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja lukea. Budolajit ovat lähellä sydäntä ja hyvä kirja on minulle kuin matka toiseen maailmaan.