Hiljaisuuden retriitti

pe 28.2. kello 17.00 - su 1.3. kello 16.00
Nuottakodon toimintakeskus

Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon 27.1.–14.2., p. 09 4784 8323. Etusijalla ovat keravalaiset ja ensikertalaiset. Retriitin ohjaavat Kristiina Nyman ja Seija Lesell.

Rukous – yhteydenpitoa Jumalaan. Äänetön rukous, rukoushelmet, kehollinen rukous. On monenlaisia tapoja kuunnella Jumalaa ja puhua Hänelle.

Paastonajan hiljaisuuden retriitiin lähdetään pe 28.2. klo 17 seurakuntakeskuksen pihasta ja palataan samaan paikkaan sunnuntaina 1.3. noin klo 16. Hinta 90 € omin liinavaattein.

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.