Kohtaamisia Tansaniassa

Kohtaamisia Tansaniassa Katupappila

Katupappilassa diakoniatalkoiden yhteydessä lounas ja lähetystyöntekijöidemme Katri ja Pekka Härkösen vierailu. Härköset ovat olleet lähetystössä 16 vuotta ja ovat Keravan seurakunnan nimikkolähettejä. Tilaisuuden ja lounaan tekevät rippikoululaiset osana diakoniatalkoita.

Tule syömään yhdessä ja kuulemaan kiinnostavia tarinoita Tansaniasta! Lounasruoka ja sämpylä 2 euroa, tuotto lähetystyön hyväksi.

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Katupappila

Olohuonematka maailmalle

Keravan seurakunnan Katupappilasta pääsee kevään ajan kuukausittain Olohuonematkalle maailmalle. 23.2. Olohuonematka suuntautuu Intiaan ja vieraaksi saapuu Helmi Mikkola, joka tuo terveiset Intian radiotyön kentältä.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

on kaikille avoin ryhmä. Käsitöiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tuotteita myydään muun muassa Palmusunnuntain myyjäisissä 5.4. klo 11.30 seurakuntakeskuksessa.

Lanttikirkko

Lanttikirkko pe 6.3. klo 18.30 kirkon alasalissa. Pienimmän lantin yhteisö kerää pienet lantit talteen. Tilaisuudessa rukoillaan rauhan, oikeudenmukaisuuden ja sovituksen puolesta.