Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus ilman läsnä olevaa seurakuntaa Keravan kirkosta.

Jumalanpalvelukset vietetään ilman kirkossa paikalla olevaa seurakuntaa. Seurakuntalaiset voivat kuitenkin osallistua verkon välityksellä.

Voit osallistua Facebook-sivuillamme lähetettävään lähetykseen tämän linkin kautta.

Sunnuntaina 29.3. jumalanpalveluksen liturgi on Sini Mäkelä, avustava pappi Samuli Koivuranta, liturginen diakoni Julia Huhta, kanttori Janne Kaksonen. Musiikissa mukana myös Teppo Salakka.

Virret: 968; 79: 1,2,10,12; 706; 930

Raamatunkohdat: 1.lukukappale Jesajan kirja 65: 1-3, 2.lukukappale Kirje Efesolaisille 2: 12-16, Evankeliumi Luukkaan mukaan 13: 31-35

Kolehtia emme voi kerätä, mutta tänä sunnuntaina kolehti olisi mennyt Psykotraumatologian keskuksen työn tukemiseen Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kautta. Halutessasi voit tehdä lahjoituksen suoraan Diakonissalaitokselle heidän omien verkkosivujensa kautta.

Siunausta jokaiseen kotiin!