Ignatiaaninen arkiretriitti paaston aikana PERUTTU

Keravan seurakuntakeskus

Tiistaisin 3.3.–31.3. klo 17 seurakuntakeskuksen kappelissa. Ilmoittautuminen: pappi Kristiina Nyman, p. 0400 378 047.

Viiden viikon ajan hiljennytään päivittäin etukäteen annettujen raamatuntekstien kanssa omavalintaisena aikana. Viikottain kokoonnutaan ryhmässä jakamaan ajatuksia matkakumppanuuden hengessä. Ryhmän koko 4–6 henkilöä.

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.