Palmusunnuntain myyjäiset ja lähetyslounas

Palmusunnuntain myyjäiset ja lähetyslounas Keravan seurakuntakeskus

Messun jälkeen lähetyslounas ja kirkkokahvit, joiden yhteydessä käsityöryhmän pääsiäisaiheiset myyjäiset.

Myyjäisten tuotto käytetään naisten lukutaitotyön tukemiseen Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta.

Lähetyslounaalla Markus Aitamäki kertoo ajastaan lähetystyöntekijänä Siperiassa. Aiheena on "Seitsemän vuotta Siperiassa".

Tervetuloa!

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs

Katupappila

Olohuonematkat maailmalle

Vieraana Riikka-Mari ja Tomas Kolkka ja he kertovat aiheesta Papualta Pohjois-Thaimaahan. Vierailijan osuuden lisäksi alkuhartaus ja kahvitarjoilu. Myytävänä myös käsityöryhmän tuotteita.

Keravan seurakuntakeskus

Käsityöryhmä

on kaikille avoin ryhmä. Käsitöiden tuotto kohdistuu naisten lukutaitotyöhön Afrikassa Suomen Pipliaseuran kautta. Tuotteita myydään muun muassa Palmusunnuntain myyjäisissä 5.4. klo 11.30 seurakuntakeskuksessa.

Kalevan seurakuntatalo

Ikkuna lähetyksen maailmaan Kalevassa

Ikkuna lähetyksen maailmaan -lähetyspiireissä tutustutaan kerran kuukaudessa lähetystyön ajankohtaisiin teemoihin.