Kappelihartaus

su 12.4. kello 15.00
Siunauskappeli

Pääsiäispäivän kappelihartaus välitetään verkon kautta su 12.4. klo 15 hautausmaan siunauskappelista. Hartauden toteuttavat teologiharjoittelija Julia Huhta, pappi Samuli Koivuranta ja kanttori Janne Kaksonen.

Tehdään pääsiäispäivän kappelihartaus yhdessä! Lähetä pääsiäistervehdyksesi viestinnän Helin puhelimeen p. 0400 378 102 tekstiviestillä / WhatsAppilla tai sähköpostilla osoitteeseen heli.lomu@evl.fi keskiviikkoon 8.4. mennessä. Voit halutessasi lähettää myös kuvan pääsiäiseen valmistautumisestasi. Näytämme saamiamme kuvia ja tervehdyksiä hartauden aikana.

Tallenne tulee katsottavaksi tähän sekä Pääsiäinen 2020 Keravan seurakunnassa -sivullemme.

Tarkempia ohjeita tervehdyksistä ja kuvista:

  • Ota kuva vaakatasossa.
  • Kuvassa voi olla esimerkiksi pääsiäiskoristelujasi tai tärkeitä esineitä, jotka vievät ajatuksesi pääsiäisen ilosanomaan. Kuvissa voi esiintyä myös itse tai oman perheensä kanssa. 
  • Pääsiäistervehdys voi olla ihan yksinkertainenkin, kuten tässä esimerkiksi: "Hyvää pääsiäistä teille kaikille toivottaa Heli". Etunimi riittää toivotukseen. Toki voit liittää tervehdykseesi myös itsellesi tärkeän runon tai pääsiäiseen sopivan lyhyen tekstin Raamatusta.