Jatkis 2020

la 22.8. kello 09.00 - la 22.8. kello 22.00
Vivamo

Jatkorippikoulutapahtuma Keravalaisille rippikoululaisille ja isosille!

Jatkis 2020 tulee, oletko valmis?

Jatkista vietetään tänä vuonna poikkeuksellisesti päivän mittaisena. Ohjelmassa paljon huippua, riparilta tuttua parasta tavaraa, eli peliä, leikkiä, sketsiä ja yhteislaulua sekä tietysti mukavaa tunnelmaa ja yhdessäoloa. Illan kruunaa stand up koomikko Mikko Vaismaa sekä yhdessä vietetty messu.

Jatkis maksaa 20€. Hinta sisältää kuljetukset, ruokailut ja ohjelman.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

04201 Kerava

Alakouluikäisten kerhot ja leirit

rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi rippikoulutyön kokonaisuudesta vastaavana pappina. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.