Musiikkihetki TEMPUS: "Kaikella on aikansa"

Eija Repo kirkonmäellä.

Esiintymässä Oodin naiset ja Uskotut miehet. Eläkkeelle jäävä Keravan seurakunnan kanttori Eija Repo laulaa Violeta Parran Elämälle kiitos ja lausuu loppusanat. Vapaa pääsy.

Musiikkihetki Tempus vie kuulijat kanttori Eija Revon pitkän uran säveliin. Konsertin jälkeen kahvitilaisuus seurakuntakeskuksessa. Turvaetäisyyksien säilymisen takia konserttiin kirkossa voi osallistua 75 henkilöä ja kahvitilaisuuteen 50 henkilöä.

Eija Repo, laulu ja juonto

Oodin naiset
Mari Heiskala, laulu
Taru Jäntti, laulu
Heli Kaasalainen, laulu
Roosa Lehtinen, laulu, kelttiharppu
Anna Rytkönen, laulu
Olga Mäkinen, piano

Uskotut miehet
Jani Hietala, kitara, mandoliini
Pentti Lahti, saksofonit ja puhaltimet
Keijo Puumalainen, kellot ja lyömäsoittimet

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Olen kanttori ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemian koulutusohjelmasta, sävellysprojekti suuntautumisvaihtoehtona. Rakkaudet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta urkujen soittamisen palo säilyy yhä. Toteutan mielelläni niin häiden kuin hautajaistenkin yksilölliset musiikkitoiveet.

Instrumenttini ovat urut ja piano. Laulan myös sekä  kutsun laulamaan kanssani. Säveltäminen ja musiikin sovittaminen ovat työtapojani.

Harrastan uintia, henkistä lainelautailua sekä pyöräilyä läpi neljän vuodenajan.

Mottoni on: "Viisaus on pikemminkin tanssi kuin marssi".