Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaispäivä Keravalla

ti 15.9. kello 10.00 - 15.00
koululaisia kirjoittamassa penkillä ulkona.
Keravan seurakuntakeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Koulutuksesta saat tietoa Kirkon Ulkomaanavusta. Kuulet miten apu menee perille ja saat materiaalia kansainvälisen diakonian esillä pitämiseen eri-ikäisten parissa sekä innostusta tekoihin ihmisarvon puolesta. Ajankohtaispäivä on maksuton ja osallistuminen vaatii ennakko-ilmoittautumisen 7.9. mennessä.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu:
Tilan turvavälien säilymiseksi tilaisuuteen mahtuu mukaan 45 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Linkki sulkeutuu, jos osallistujamäärä täyttyy.

Ajankohtaispäivä on suunnattu kaikille Kirkon Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille; KUA:n yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille, opiskelijoille ja lahjoittajille.
Ajankohtaispäivä on maksuton.

Ota yhteyttä

kansainvälisen työn sihteeri, secretary for international and multicultural affairs