17. sunnuntai helluntaista messun aiheena on "Jeesus antaa elämän". Pyhää kutsutaan myös "pieneksi pääsiäiseksi" tai "syksyn pääsiäiseksi".

Messun liturgina on Samuli Koivuranta, liturgisena diakonia Airi Laurila, avustavana pappina Krista Wedman ja kanttorina Heli Kaasalainen. Mukana kirkkoväärteistä Seppo Sainio sekä nuoria. Seurakunnan koraalikuoro avustaa musiikissa.

Kolehti kerätään Espoon hiippakunnan ja sen seurakuntien kansainvälisten yhteyksien edistämiseen etenkin Espoon hiippakunnan ystävyyshiippakuntien (Skotlannin episkopaalisen kirkon Edinburghin hiippakunta; Nambian evankelisluterilaisen kirkon läntinen hiippakunta) kanssa.

Kirkossa messuun voi turvaetäisyyksien säilymisen takia osallistua 75 osallistujaa. Messuun voi osallistua myös seurakunnan nettisivujen kautta striimin välityksellä.

Tervetuloa!