Messu joka sunnuntai kello 10 kirkossa.

"Usko ja epäusko"

Liturgi Kristiina Nyman, saarna Asta Koponen (tallenne), liturginen diakoni Tiina Railo, avustava pappi Susanna Hellén-Valjakka, kanttori Janne Kaksonen, Keravan Mieslaulajat joht. Teppo Salakka, kirkkoväärtiryhmä 2. Nuoret, striimaus Krista Wedman ja Katri Ahonen, Facebookissa ei messuchat'iä.

Virret: 293: 1 - 3 / 702 / 126 / 539: 1 - 3 / 930 / 938: 1- / 814 / 912

Kolehtikohde: Yhteisöllisyyden kehittämiseen Soppasunnuntai-, messujatko- ja pienryhmätoiminnan avulla Tuomasyhteisö ry:n kautta, https://www.tuomasmessu.fi/lahjoita-tuomasmessulle/

Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita.

Tervetuloa!