ISKE-koulutus 2020-2021

Katupappila

Isos- ja kerhonohjaajakoulutus rippikoulun käyneille nuorille Katupappilassa

Keravan seurakunnan isos-ja kerhonohjaajakoulutus (ISKE) kokoontuu syksyllä ja keväällä. Osallistujat valitsevat itselleen sopivan ryhmän, joko tiistain tai keskiviikon ryhmän. Nämä ryhmät kokoontuvat kyseisinä päivinä klo 17-19 Katupappilassa (Kauppakaari 8).

Koulutukseen kuuluu koulutusiltojen lisäksi messuavustustehtävissä toimiminen, vierailut seurakunnan toiminnassa sekä rippikoulujen tapaamisissa avustaminen keväällä. Osallistujat saavat ISKE-passin, johon keräävät merkintöjä osallistumisestaan tehtäviin. Näiden tehtävien lisäksi keväällä pidetään koulutusleiri, johon osallistuu sekä vanhoja että uusia isosia.

Koulutus on ilmainen, lukuunottamatta kevään leiriä, jonka hinta on 30€. Leiristä tulee tarkempaa tietoa keväällä.

HUOM! Syksyn poikkeuksellisista rippikouluajoista johtuen ISKE-koulutus alkaa vasta syysloman jälkeisellä viikolla ti 20.10 ja kokoontuu ke 9.12 asti JOKA VIIKKO. Keväällä koulutukset jatkuvat joka toinen viikko.

Koulutuksesta osallistuja saa valmiudet toimia isosena rippikoulu- ja varhaisnuorisotyön leireillä sekä kerhonohjaajana. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta saa todistuksen.

rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi rippikoulutyön kokonaisuudesta vastaavana pappina. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.