Senioritiistai verkkolähetyksenä

Jouni Laine rooliasussa.
verkkolähetys Keravan seurakunnan Facebookissa

Vieraana kirkkoteatteriohjaaja emeritus Jouni Laine, joka esittää Pienen pyhimysnäytelmän. Mukana myös Keravan Musiikkiopiston esitys.

Pyhimysmonologi Christoforos on kansainvälisesti tunnettu tarina, josta löytyvät diakoniatyön vahvat juuret. Sen on kirjoittanut kirkkoteatteriohjaaja Jouni Laine. Hän esittää näytelmän kaikki roolit.Tilaisuus alkaa alkurukouksella ja Musiikkiopiston esityksellä, jonka jälkeen näytelmä ja lopuksi päätössanat. Mukana pappi Kristiina Nyman ja diakoniatyöntekijä Nea Kivistö.

Tervetuloa seuraamaan lähetystä Facebookissa (Keravan seurakunta)! Lähetykseen osallistuminen ei edellytä Facebook-tunnusta tai kirjautumista.

Löydät upotuksen verkkolähetyksen käynnistymisen jälkeen myös tästä. Tallenne on nähtävissä kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen!

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö