Messu suoratoistona verkossa

Messu Keravan kirkosta on katsottavissa Facebookissa (Keravan seurakunta) ja verkkosivuilla www.keravanseurakunta.fi. Keravan kirkossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus saapua ehtoolliselle sunnuntaina 11.30-12.30. Kirkkotilassa huomioidaan rajoitukset sekä turvallisuusohjeet. Paikalla voi olla kerrallaan 6 henkilöä.

Messu Keravan kirkosta on katsottavissa myös Facebookissa (Keravan seurakunta) ja verkkosivuilla www.keravanseurakunta.fi.

Piispan antamien ohjeiden mukaan seurakuntalaisille voidaan jakaa ehtoollista suoratoistetun messun jälkeen kirkkotilassa. Keravan kirkossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus saapua ehtoolliselle sunnuntaina 11.30-12.30 välisenä aikana. Kirkkotilassa huomioidaan rajoitukset sekä turvallisuusohjeet. Paikalla voi olla kerrallaan 6 kävijää.