Äitien retriitti

la 4.9. kello 12.00 - su 5.9. kello 13.00
Naisen kumisaappaat syksyn lehtien keskellä
Nuottakodon toimintakeskus

Vuorokauden retriitti Nuottakodossa on perheenäidin lepohetki.

Äitien retriitti on hengähdystauko äitien antoisaan, mutta samalla työntäyteiseen arkeen. Retriitti merkitsee hiljaisuuteen vetäytymistä. Hiljaisuudessa, jossa eivät puhe, some tai netti täytä ajatuksia, voi kokea rauhaa ja levollisuutta. Sinulla on mahdollisuus antaa aikaa omille ajatuksillesi ja tunteillesi, osallistua yhteisiin rukoushetkiin ja ruokailuihin, nauttia luonnossa liikkumisesta ja saunomisesta sekä nukkua kunnon yöunet omassa huoneessa. Nuottakodon majoitussiipi on vasta remontoitu.

Retriitin hinta (45 €) sisältää täysihoidon ja matkat. Ota omat lakanat ja pyyhkeet mukaan.

Ilmoittautumisaika on 6.-20.8.2021. Ilmoittaudu kirkkoherranvirastoon p. 0400 378 087 tai 040 687 7840  (avoinna ma-pe klo 9-15). Retriittiin mahtuu 14 äitiä. Etusijalla ovat keravalaiset ja retriittikokemuksessaan ensikertalaiset. Ilmoittautumisajan päätyttyä saat sähköpostiisi retriittikirjeen, jossa on lisätietoa retriitin ohjelmasta ja muista tärkeistä asioista.

Lisätietoja saat retriitinohjaajilta Kristiina Nymanilta, p. 0400 378 047, kristiina.nyman@evl.fi ja Tarja Liljendahl, tarja.t.liljendahl@gmail.com.

Retriittiin lähdetään yhteiskuljetuksella la 4.9. klo 12 seurakuntakeskuksen edestä (Papintie 6). Paluu samaan paikkaan su 5.9. klo 13.

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.