Pyhät puhaltimet ja perkussiot

Dimitri Grechi Espinoza

Pyhät puhaltimet ja perkussiot -konsertti Keravan kirkossa!

Dimitri Grechi Espinoza (IT): tenorisaksofoni, sovitukset ja sävellykset.
Mikko Innanen: altto- ja baritonisaksofoni, sovitukset ja sävellykset.
Jouni Järvelä: altto- ja sopraanosaksofoni, klarinetti, sovitukset ja sävellykset.
Pertti Päivinen: baritonisaksofoni, bassoklarinetti, huilu ja sovitukset.
Simo Laihonen: rummut, kehärumpu ja lyömäsoittimet
Jazzpastori Markku Salo: lausunta ja juonnot.

Joensuussa, Savonlinnassa ja Keravalla syyskuussa 2021 kuultava konserttisarja on samalla monikansallisen kokoonpanon maailman ensi-ilta. Kolmen suomalaisen ja yhden italialaisen jazzsaksofonimestarin risteysasemalla kaivaudutaan musiikin hengelliseen syväkerrokseen. Pyhät Puhaltimet elävöittävät ja uudistavat modernin jazzin henkistä ja hengellistä perintöä. Ohjelmistossa on jazzlegendojen, kuten Albert Aylerin, Don Cherryn, John Coltranen ja Charlie Hadenin sekä kokoonpanon jäsenten omia sävellyksiä – unohtamatta vapaata Hengen kyllästämää improvisaatiota. Yksi on varmaa: Musiikin juuret haaroittuvat ja kirkkojen katot kajahtavat ennenkuulumattoman vapautuneesti!

Vapaa pääsy, käsiohjelma 20 €

Tilaisuuteen voi Keravan kirkossa osallistua 275 henkilöä.

• Musiikki Musiikki