Senioritiistai

Keravan seurakuntakeskus

Luentotilaisuus

Senioritiistai on luentotilaisuus, joka on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ikään katsomatta. Tilaisuudessa on vaihtuvia aiheita ja vierailijoita.

Ennen ohjelmaosuuden alkua voit tulla seurakuntasaliin lounaalle (hinta 7e) klo 12 alkaen tai vain kahville, jonka seurakunta tarjoaa. Tilaisuus alkaa klo 13 Keravan Musiikkiopiston esityksellä. Luento-/ohjelmaosuuden lisäksi hiljennymme yhteiseen hartauteen. Tilaisuus päättyy klo 15 mennessä.

diakoninen vanhustyö, kehitysvammatyö

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.