Lapsikuoro

Uusi lapsikuoro alakouluikäisille

Seurakunnan uusi lapsikuoro aloittaa toimintansa syyskuussa 2021. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 kirkon alasalissa. Kuoro on suunnattu alakouluikäisille. Mahdollisesti myös vähän nuoremmat lukutaidon omaavat lapset voivat tulla mukaan laulamaan. Kuorossa lauletaan aivan tavallisia lastenlauluja sekä hengellisiä lastenlauluja, kirkossa kun ollaan. Kuoron on tarkoitus olla matalan kynnyksen kuoro, jossa jokainen saa laulaa äänellään, tärkeintä on löytää yhdessä laulamisen ilo. Halutessaan lapset voivat laulaa välillä myös sooloja. Kuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa kuten messuissa ja muissa tapahtumissa esimerkiksi ennen joulua. Kuoroa johtaa seurakunnan kanttori Katariina Kopsa.

Vapaapäivät: maanantai ja tiistai

Musiikki eri muodoissaan on kulkenut mukana  elämässäni aina. Olen kasvanut lapsesta teiniksi ja nuoresta aikuiseksi sormet pianon ja myöhemmin vielä urkujenkin koskettimilla. Soittaminen on siis hyvin luonnollinen osa identiteettiäni. Työssäni iloitsen erityisesti niistä hetkistä, kun saan musisoida yhdessä toisten kanssa. Olen parhaimmillani urkujen ja pianon ääressä, säestämässä yhteislauluja tai solisteja. Kanttorin työtä tehdessä myös laulamisesta on tullut minulle hyvin tärkeää. Laulan mieluiten pienessä lauluyhtyeessä tai kuorossa, mutta toki myös itse itseäni säestäen. Vapaa-ajallani minulle on tärkeää viettää aikaa ystävieni kanssa, istua hetki kahvikupin äärellä tai etsiä aarteita kirpputoreilta. Asun tällä hetkellä Helsingissä Laajasalossa, jossa luonto on lähellä. Iltaisin tekee hyvää käydä tuulettelemassa päätä metsässä ja meren rannassa, siellä mieli rauhoittuu!