Sunnuntaibrunssi

su 14.11. kello 11.00 - 13.00
croissantteja ja kahvikuppeja sekä Yhteisvastuun sydänlogo.
Keravan seurakuntakeskus

Helli itseäsi tai koko perhettäsi! Tule viettämään Isänpäivänä Sunnuntaibrunssia, jonka tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi!

Tarjolla:
nakkeja ja lihapullia
riisipiirakoita ja croissantteja & hilloa
juustoa ja leikkeleitä
salaattia
hedelmiä
mysliä ja jogurttia
pientä makeaa
kahvia, teetä ja mehua

Hinta:
Aikuisille 10 euroa, 5-12-vuotiaat lapset 5 euroa, alle 4-vuotiaille maksuton. Maksu käteisellä tai pankkikortilla, tuotto Yhteisvastuukeräykselle.
Voit ostaa leivonnaisia myös kotiin viemisiksi niin kauan kuin tuotteita riittää!

Ei ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan sunnuntaibrunssia ja auttamaan Yhteisvastuukeräyksen kautta ikäihmisiä!

Yhteisvastuu-tapahtuman järjestämistä lahjoituksin tukeneet yritykset:
K-Citymarket Kerava, K-Market Kalevantori, K-Market Keravan asema, Makupiste, Muovi ja Lelu, Uudenmaan herkku

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.