Hyvä Tuomas joulun tuopi - jumalanpalvelus

Hyvä Tuomas joulun tuopi -jouluhartaus Keravan kirkossa. Jouluhartauden jälkeen Keravan Yrittäjien aamukahvit seurakuntakeskuksen isossa salissa (koronapassi vaaditaan).

Hyvä Tuomas joulun tuopi -hartaus 17.12. klo 7.30 Keravan kirkossa. Kirkkohetki kestää alle puoli tuntia. Klo 8 alkaen Keravan Yrittäjien aamupala seurakuntakeskuksen isossa salissa (koronapassi vaaditaan).

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ.

Yhdessä saamme aikaan niin paljon enemmän kuin kukaan yksin!

Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa. Se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta.

Ihmisten kohtaaminen ja palveleminen niin ilossa kuin elämänkriiseissä on työni ydintä. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä.

Työnohjaajana tuen yksilöiden ja ryhmien ammatillista kasvua, jaksamista ja työhyvinvointia. Yhteisvastuukeräyspäällikkönä toimin yhteistyössä työkavereiden, seurakuntalaisten ja keravalaisten yhdistysten kanssa apua tarvitsevien hyväksi.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja lukea. Budolajit ovat lähellä sydäntä ja hyvä kirja on minulle kuin matka toiseen maailmaan.