Paastonajan hiljaisuuden retriitti

pe 18.3. klo 17.00 – su 20.3. klo 14.00
tuohuksia palamassa

Nuottakodon toimintakeskus

Jeesus sanoo: “Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat.  Minä annan teille levon.”  Paastonajan hiljaisuuden retriitti  Nuottakodossa 18.-20.3.2022

Paastonajan retriitti kutsuu oman elämän tutkisteluun, mielenmuutokseen ja kiusausten voittamiseen yhdessä Kristuksen kanssa. Pysähtyminen ja hiljaisuus luovat tilaa Jumalan pyhyyden ja rakkauden tutkistelulle.

Retriitti merkitsee vetäytymistä arjesta: somesta, puhelimesta ja muiden teknisten laitteiden käytöstä. Se tarkoittaa myös vetäytymistä sanallisesta vuorovaikutuksesta toisten kanssa. Sinulla on mahdollisuus antaa aikaa omille ajatuksille ja tunteille, osallistua yhteisiin rukoushetkiin ja ruokailuihin, nauttia luonnosta, liikkumisesta ja saunomisesta, sekä nukkua kunnon yöunet omassa huoneessa.

Retriittiin lähtö seurakuntakeskukselta pe 18.3.klo 17.00. Paluu samaan paikkaan su 20.3. noin klo 14.00.

Hinta omin liinavaattein 90€ keravalaiset ja 110€ ulkopaikkakuntalaiset.

Ilmoittautuminen 14.2.-2.3. kirkkoherranvirastoon p.  040 687 7840 ja  0400 378 087

Etusijalla keravalaiset ja ensikertalaiset. Retriitinohjaajat: Kristiina Nyman, p. 0400 378 047 ja Arja Roikonen.

Lue lisää retriiteistä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ.

Yhdessä saamme aikaan niin paljon enemmän kuin kukaan yksin!

Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa. Se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta.

Ihmisten kohtaaminen ja palveleminen niin ilossa kuin elämänkriiseissä on työni ydintä. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä.

Työnohjaajana tuen yksilöiden ja ryhmien ammatillista kasvua, jaksamista ja työhyvinvointia. Yhteisvastuukeräyspäällikkönä toimin yhteistyössä työkavereiden, seurakuntalaisten ja keravalaisten yhdistysten kanssa apua tarvitsevien hyväksi.

Vapaa-ajalla tykkään liikkua ja lukea. Budolajit ovat lähellä sydäntä ja hyvä kirja on minulle kuin matka toiseen maailmaan.