Juhannusjuhla

Piirroskuvassa vihreitä mäkiä, punaisia taloja ja suomenlippuja liehumassa.

Nuottakodon toimintakeskus

Keskikesän juhlaa vietetään perinteisesti Nuottakodossa

Ohjelmassa lipunnosto klo 18, saunomista ja uimista, makkaraa ja kahvit, ohjelmaa ja yhteislaulua sekä juhannuskokko sään salliessa. Lopuksi klo 21.30 hartaus ja suvivirsi. Kappelissa mahdollisuus hiljentymiseen koko illan ajan.

Bussikuljetus Keravalta, mukaan mahtuu noin 100 henkeä. Bussiin ei ole ennakkoilmoittautumista. Mukaan voit tulla miltä tahansa bussipysäkiltä matkan varrella. Paikalle voi tulla myös omalla autolla.

Bussi 1 klo 16.20: seurakuntakeskus (Papintie 6)- Porvoonkatu - Päivölän pysäkki - Ahjon silta - Moukaritie - Ahjontie - Saviontie - Kannistonkatu - Marttilankatu - Savion vanhan seurakuntatalon parkkipaikka (Koivikontie 9), josta lähtö Nuottakotoon 16.45.

Bussi 2 klo 16.20: seurakuntakeskus (Papintie 6) - Asemansilta - Paasikivenkatu - Kurkelankatu - Ylikeravantie - Kalevankatu - Keskikatu - Aleksis Kiven tie (R-kioskin pysäkki) - Saviontie - Savion vanhan seurakuntatalon parkkipaikka (Koivikontie 9), josta lähtö Nuottakotoon 16.45.

Paluu samaa reittiä Nuottakodosta klo 22, perillä Keravalla klo 23.

Hinnat bussikuljetuksella tuleville 15 € (sis. matkat + tarjoilun), lapset 5 € (4-12-vuotiaat). Lapsiperhe enintään 40 €. Omalla autolla 10 € / 2 €, lapsiperhe enintään 25 €. Maksu kerätään bussissa tai Nuottakodossa käteisellä tai MobilePaylla.

Juhlassa mukana Janne Kaksonen, Eija Listenmaa ja Krista Wedman.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille