Yhteisvastuukonsertti

su 5.2. klo 16.00
punainen laulukirja henkilön kädessä, laulukirjan kannessa teksti nuoren seurakunnan veisukirja

Keravan kirkko

Tule kuuntelemaan ja laulamaan punaisen laulukirjan lauluja!

Yhteisvastuukonsertissa esiintyvät Heli Kaasalainen, Janne Kaksonen, Katariina Kopsa sekä Samuli Koivuranta ja Mikael Björkas. Lisäksi luvassa yhteislauluja muun muassa Tilkkutäkki, Kuljeta ja johda sekä Lapsuuden usko. Tilaisuuden juontaa Terhi Tabell.


Vapaa pääsy, kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.
Yhteisvastuukeräys kerää tänä vuonna varoja nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn.
  • Musiikki Musiikki

Yhteisvastuu Keravan seurakunnassa Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kanttori
PL 134
04201 Kerava

Vapaapäivät: maanantai ja tiistai

kanttori
PL 134
04201 Kerava

Vapaapäivät: maanantai ja tiistai

pappi
PL 134
04201 Kerava

Rippikoulut

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi rippikoulutyön kokonaisuudesta vastaavana pappina. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.

kanttori
PL 134
04201 Kerava

Vapaapäivät: maanantai ja tiistai

Musiikki eri muodoissaan on kulkenut mukana  elämässäni aina. Olen kasvanut lapsesta teiniksi ja nuoresta aikuiseksi sormet pianon ja myöhemmin vielä urkujenkin koskettimilla. Soittaminen on siis hyvin luonnollinen osa identiteettiäni. Työssäni iloitsen erityisesti niistä hetkistä, kun saan musisoida yhdessä toisten kanssa. Olen parhaimmillani urkujen ja pianon ääressä, säestämässä yhteislauluja tai solisteja. Kanttorin työtä tehdessä myös laulamisesta on tullut minulle hyvin tärkeää. Laulan mieluiten pienessä lauluyhtyeessä tai kuorossa, mutta toki myös itse itseäni säestäen. Vapaa-ajallani minulle on tärkeää viettää aikaa ystävieni kanssa, istua hetki kahvikupin äärellä tai etsiä aarteita kirpputoreilta. Asun tällä hetkellä Helsingissä Laajasalossa, jossa luonto on lähellä. Iltaisin tekee hyvää käydä tuulettelemassa päätä metsässä ja meren rannassa, siellä mieli rauhoittuu!