Juhannusjuhla Nuottakodossa

piirroskuvassa kesäinen maisema ja Suomen liput sekä Keravan kirkko.

Nuottakodon leirikeskus

Koko perheen juhannusjuhla
pe 21.6. klo 18-22
Leirikeskus Nuottakodossa järvimaisemissa

Lipunnosto klo 18, kahvit, pientä ohjelmaa ja yhteislaulua, hartaus, saunomista, makkaraa sekä juhannuskokko sään salliessa. Kappelissa mahdollisuus hiljentymiseen.

Bussikuljetus Nuottakotoon kahdella bussilla, mukaan mahtuu noin 100 henkeä, ei ennakkoilmoittautumista. Paikalle voi tulla myös omalla autolla.

Bussi 1 klo 16.20: seurakuntakeskus - Porvoonkatu - Päivölän pysäkki - Ahjon silta - Moukaritie - Ahjontie - Saviontie - Kannistonkatu - Marttilankatu - Savion toimitilan piha, josta lähtö Nuottakotoon 16.45.

Bussi 2 klo 16.20: seurakuntakeskus - Asemansilta - Paasikivenkatu - Kurkelankatu - Ylikeravantie - Kalevankatu - Keskikatu - Aleksis Kiven tie (R-kioskin pysäkki) - Saviontie - Savion toimitilan piha, josta lähtö Nuottakotoon 16.45.

Paluubusseilla samaa reittiä Nuottakodosta klo 22, perillä Keravalla klo 23.

Hinnat: 15 € (sisältää matkat ja tarjoilun), lapset 5 € (4-12-vuotiaat). Lapsiperhe enintään 40 €. Omalla autolla 10 € / 2 €, lapsiperhe enintään 25 €. Maksu tasarahalla tai MobilePaylla.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille