päiväkerho

Päiväkerhoihin ja Nappulakerhoon ilmoittautuminen

Syksyn 2023 päiväkerhoryhmiin ilmoittaudutaan huhtikuussa. Kevään 2023 Päivä - ja Nappulakerhopaikkoja voi hakea tästä linkistä. Ilmoitamme, mikäli paikkoja on vapaana. 

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samalla hakukaavakkeilla.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila (Ketjutie 3) Ahjoon ei perustettu ryhmää  syksyllä 2022 vähäisen hakijamäärän vuoksi.

Seurakuntakeskus (Papintie 6 G)

Savion kerhotila (Koivikontie 10)

Kalevan seurakuntatalo (Ritakatu 2)

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille. Nappulakerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11 Seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa, Papintie 2 H. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin kahdesta kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia, klo 9-12,  kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä.  

Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Hakemuksen voi täyttää myös varsinaisen hakuajan jälkeen ja ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana. 

Kerhot ovat maksullisia: 45, 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Listenmaa, eija.listenmaa@evl.fi / 0400 378 083.
 

Lisää tietoa päiväkerhosta 

Ota yhteyttä

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri