päiväkerho

Päiväkerhoihin ja Nappulakerhoon ilmoittautuminen

Päiväkerho- ja Nappulakerhopaikkoja on vapaana. Täytä hakemus alta.

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samalla hakukaavakkeilla.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila (Ketjutie 3) Ahjoon ei perustettu ryhmää  syksyllä 2021 vähäisen hakijamäärän vuoksi.

Seurakuntakeskus (Papintie 6 G)

Savion kerhotila (Koivikontie 10)

Kalevan seurakuntatalo (Ritakatu 2)

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan tämän ilmoittautumislinkin kautta.

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu 1-2 kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin kahdesta kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia, klo 9-12,  kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä.  Sekä päiväkerhoja, että nappulakerhoja perustetaan niihin kerhopisteisiin, mihin on tullut riittävästi hakemuksia.

Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Hakemuksen voi täyttää myös varsinaisen hakuajan jälkeen ja ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana.

Kerhot ovat maksullisia: 45, 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Listenmaa, eija.listenmaa@evl.fi / 0400 378 083.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri