päiväkerho

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Päiväkerhopaikkoja on vapaana lukuunottamatta Nappulakerhoa. Täytä hakemus alta. Voit jättää hakemuksen myös Nappulakerhoon ja me ilmoitamme, mikäli paikkoja vapautuu.

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samalla hakukaavakkeilla.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila (Ketjutie 3) Ahjoon ei perustettu ryhmää  syksyllä 2021 vähäisen hakijamäärän vuoksi.

Seurakuntakeskus (Papintie 6 G)

Savion kerhotila (Koivikontie 10)

Kalevan seurakuntatalo (Ritakatu 2)

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan tämän ilmoittautumislinkin kautta.

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu 1-2 kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin kahdesta kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia, klo 9-12,  kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä.  Sekä päiväkerhoja, että nappulakerhoja perustetaan niihin kerhopisteisiin, mihin on tullut riittävästi hakemuksia.

Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Hakemuksen voi täyttää myös varsinaisen hakuajan jälkeen ja ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana.

Ilmoitus syksyn kerhopaikasta lähetetään juhannukseen mennessä.

Kerhot ovat maksullisia: 45, 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Listenmaa, eija.listenmaa@evl.fi / 0400 378 083.
Seurakunnan ja kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä siten, että samalle lapselle ei myönnetä sekä päiväkerho- että leikkikoulupaikkaa.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja

Päivä- ja perhekerhot, muskarit, Toukkapiiri