päiväkerho

Päiväkerhoihin ja Nappulakerhoon ilmoittautuminen

Päiväkerho- ja Nappulakerhopaikkoja on vapaana nyt kokoontuvissa ryhmissä. Täytä hakemus tästä jos haluat lapsesi kerhoon vielä kevään 2022 ajaksi.

Syksyn 2022 päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa 1.4.2022 tästä linkistä

Täytä ilmoittautumislomake siitä kerhopaikasta, johon haluat lapsesi ensisijaisesti. Voit valita samalla lomakkeella myös toiseksi parhaan vaihtoehdon. Myös nappulakerhoon haetaan samalla hakukaavakkeilla.

Kerhopaikat:

Ahjon kerhotila (Ketjutie 3) Ahjoon ei perustettu ryhmää  syksyllä 2021 vähäisen hakijamäärän vuoksi.

Seurakuntakeskus (Papintie 6 G)

Savion kerhotila (Koivikontie 10)

Kalevan seurakuntatalo (Ritakatu 2)

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja Nappulakerho 2-vuotiaille lapsille ja se kokoontuu 1-2 kertaa viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Päiväkerhot kokoontuvat aamupäivisin kahdesta kolmeen kertaa viikossa kolme tuntia, klo 9-12,  kerrallaan eri puolilla Keravaa sijaitsevissa toimipisteissä.  Sekä päiväkerhoja, että nappulakerhoja perustetaan niihin kerhopisteisiin, mihin on tullut riittävästi hakemuksia.

Sekä päivä- että nappulakerhoihin haetaan nettisivujemme kautta sähköisellä hakemuksella.Lapset valitaan kerhoihin ikäjärjestyksessä vanhimmasta nuorimpaan. Hakemuksen voi täyttää myös varsinaisen hakuajan jälkeen ja ilmoitamme mikäli paikkoja on vapaana.

Kerhot ovat maksullisia: 45, 40 ja 30 € / lukukausi viikossa olevien kerhokertojen mukaan. Seurakunnan päiväkerhopaikka ei vaikuta Kerava-lisään tai muihin lapsiperheille myönnettäviin tukiin.

Hakemukset käsittelee johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Eija Listenmaa, eija.listenmaa@evl.fi / 0400 378 083.

Lisää tietoa päiväkerhosta

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja