Sururyhmä itsemurhan tehneiden läheisille - ilmoittautuminen 25.8. mennessä

Surunauhan ja seurakuntien yhteistyössä toteuttama ohjattu vertaisryhmä kokoontuu klo 17.30–19 seuraavina keskiviikkoina: 1.9., 18.9., 25.9., 2.10., 9.10., 16.10., ja 6.11.2024. Kokoontumispaikkana on Elävän veden kappeli, Kansakoulunkatu 13 C, Järvenpää.

Läheisesi menetyksestä voi olla kulunut vuosia tai lyhyempi aika. Luottamuksellinen sururyhmä mahdollistaa kokemusten ja ajatusten jakamisen. Moni kokee vertaistuen auttavan.

Sururyhmä itsemurhan tehneiden läheisille on tarkoitettu itsemurhan tehneiden tai epäselvissä olosuhteissa menehtyneiden läheisille. Osallistuminen on avoin maailmankatsomuksesta riippumatta. Osallistujien toivotaan sitoutuvan syksyn osallistumiskertoihin.

Ryhmän ohjaajina toimivat Surunauha ry:n koulutettu vertaistukija Juha Perkiä sekä diakonian ja yhteiskunnallisen työn pappi Heli Oksanen Keravan seurakunnasta.

Pohditko ryhmään osallistumista? Lähetä yhteydenottopyyntö tai ilmoittaudu ryhmään 25.8.2024 mennessä Heli Oksaselle p. 0400 378 047 tai heli.oksanen@evl.fi

Lisätietoa sururyhmistä

Heli Oksanen
Heli Oksanen
pappi
Papintie 2-6, PL 134
04201 KERAVA

Toimin diakonian ja yhteiskunnallisen työn pappina. Kirkolliset toimitukset ja jumalanpalveluselämä ovat työni keskiössä. Voimme kohdata myös mm. hoivakotivierailuilla, yhteisöruokailuissa, rippikouluelämän vuodenkierrossa, katupappilan olohuoneessa, perhekerhossa tai sopimalla ajan henkilökohtaista keskustelua varten.

Ihmisen ja pyhän kohtaaminen kantavat. Elämän merkityksellisyyden rakentumisen äärellä olo on minulle pappina ja työnohjaajana erityisen rakasta kohtaamisissa. Kaikkia ihmisiä kansankirkkoon kutsuva avarakirkollisuus on lähellä sydäntä.

Vastaan Keravan taivaan alla -blogista ja toimin Yhteisvastuun keräyspäällikkönä 2024, yhteistyössä Keravan seurakunnan kokeneen YV työryhmän kanssa. Tervetuloa mukaan blogistiksi tai YV -vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoistehtävässä voit toimia kertaluonteisesti tai pidempiaikaisesti sitoutuen, juuri kuten elämäntilanteeseesi sopii. Ole rohkeasti yhteydessä!

Lue lisää blogistamme: https://www.keravanseurakunta.fi/keravantaivaanalla/

Lisätietoa yhteisvastuukeräyksestä; yhteisvastuu.fi/kerava

Yhteisvastuukeräys on vuosittain järjestettävä suurkeräys, joka auttaa heikoimmassa asemassa olevia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Keravan seurakunnan yhteisvastuukeräyksen paikallisena kummina vuonna 2024 toimii kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

23.5.2024 10.23