Etsimme seurakuntapastoria

violetilla taustalla seurakunnan logo ja teksti Etsimme seurakuntapastoria.

Nyt on avoinna mielenkiintoinen tehtävä! Etsimme seurakuntapastoria, jonka työnkuvaan kuuluu papin perustehtävien ohella mm. työ sosiaalisessa mediassa. Tulisitko papiksi seurakuntaamme? Lue lisää ja jätä hakemus kirkon rekrytointijärjestelmässä: Seurakuntapastori - Keravan seurakunta - KirkkoRekry

Tehtävän hakuaika päättyy 30.6. klo 15.

Markus Tirranen
Markus Tirranen
Soittopyynnöt kirkkoherranviraston kautta, p. 040 687 7840 tai p. 0400 378 087

Olen ollut Keravan seurakunnan pappi vuodesta 2007. Kirkkoherrana olen toiminut vuoden 2019 alusta alkaen. Tällä hetkellä toimin myös Tuusulan rovastikunnan lääninrovastina.

Johtamistapaani kuvailen sanalla palveleva johtajuus. Ihmisenä minua kuuvaavat parhaiten sanat määrätietoinen, energinen ja vakuuttava.

Vapaa-aikani annan perheelle, harrastuksille ja ystäville. Jokapäiväisen liikunnan avulla pysyn kunnossa ja jaksan työelämässä virkeänä. Olen myös sivutoiminen Personal trainer ja valmennan ihmisiä kohti parempaa hyvinvointia.

Mottoni on positiivareilta lainattu: "Asenne ratkaisee. Aina!"

11.6.2024 10.25