Uutislistaukseen

monikulttuurisuus

Katupappilan Tarinatuokiossa puhutaan maahanmuutosta

18.1.2018 08.34

Millainen on Keravan maahanmuuttotilanne? Miten maahanmuuttajien kotoutumista tuetaan Keravalla? Tiistaina 23.1. klo 11 Katupappilan Tarinatuokiossa keskustellaan maahanmuutosta. Vieraaksi saapuu Keravan kaupungin maahanmuuttokoordinaattori Virve Lintula ja hänen aiheensa on "Maahanmuuttajat keskellämme". 

 

Monikulttuurisuuden lisääntyminen näkyy Keravalla. Maahanmuuttajien määrä lisääntyy nopeasti myös pääkaupungin läheisyydessä olevissa kunnissa. Virve Lintulan mukaan Keravalla on lähikuntiin verrattuna Vantaan jälkeen toisiksi suurin maahanmuuttajien osuus. Suomeen muutetaan humanitaaristen syiden, perhesiteen, työn tai opiskelun takia. Tarinatuokiossa luvassa ajankohtaista tietoa ja keskustelua maahanmuutosta. 

Katupappilassa (Kauppakaari 13, Kerava) järjestetään Tarinatuokioita joka toinen tiistai klo 11. Tarinatuokiot tarjoavat näkökulmia, faktoja, kokemuksia ja ajatuksia elämän eri alueilta. 
Tiistaina 23.11. klo 11 vieraana on Keravan kaupungin maahanmuuttokoordinaattori Virve Lintula ja hänen aiheensa on ”Maahanmuuttajat keskellämme.”