Uutislistaukseen

Kristiina.jpg

Hyvinvointia yrittäjille

4.9.2019 08.30 Hyvinvointipäivän ohjelmaan kuuluu muun muassa luontopolku Nuuksion kansallispuiston Saarijärvelle. Luontopolun ohjaa Kristiina Nyman.

Keravan seurakunnassa käynnistyy syksyllä uutta toimintaa keravalaisille yrittäjille. ”Yrittäjät tekevät usein pitkiä työpäiviä ja ovat monella tavalla tiukilla. Haluamme seurakunnassa olla tukemassa heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan”, kertoo Keravan seurakunnan yhteiskunnallisen työn pappi Kristiina Nyman. 

”Mahdollisuuden lepoon ja hiljaisuuteen tarjoaa muun muassa syyskuussa ensimmäistä kertaa järjestettävä yrittäjien hyvinvointipäivä. Päivän aikana voi osallistua esimerkiksi rentousharjoituksiin, luontopolulle, hierontaan, rukousmeditaatioon tai vain ulkoilla, saunoa tai rentoutua omatoimisesti viihtyisässä ympäristössä.” Hyvinvointipäivä järjestetään 22.9. ja päivään ilmoittaudutaan 13.9. mennessä. 

Seurakunta tarjoaa yrittäjille myös keskustelumahdollisuutta tai ryhmätyönohjausta. ”Olen toiminut pappina yli 20 vuotta ja vuorotteluvapaani aikana olin sivutoimisena yrittäjänä. Otathan rohkeasti minuun yhteyttä, jos tahdot keskustella luottamuksellisesti omaan elämääsi liittyvistä haasteista tai mieltäsi askarruttavista asioista. Ohjaan myös vertaistukiryhmiä, jossa käsitellään työhön liittyviä kysymyksiä”, Kristiina Nyman valottaa.

Yrittäjien hyvinvointipäivä su 22.9.2019 Nuottakodon leirikeskuksessa. Lähtö Nuottakotoon klo 10.30 seurakuntakeskukselta ja paluu noin klo 17.30 seurakuntakeskukseen. Hinta 15 €.  Lisätietoja hyvinvointipäivästä ja ilmoittautuminen 13.9. mennessä Keravan seurakunnan verkkosivuilla. 

Lisätietoja:

Keravan seurakunnan yhteiskunnallisen työn pappi Kristiina Nyman, p. 0400 378 047, kristiina.nyman@evl.fi.