Uutislistaukseen

Seurakunnan toiminta Saviolla uusiin toimitiloihin

Savion väliaikaiset tilat, ulko-ovi

Savion väliaikaiset tilat sijaitsevat osoitteessa Koivikontie 10.

Keravan seurakunnan toiminta siirtyy Savion seurakuntatalosta uusiin toimitiloihin, jotka sijaitsevat nykyistä seurakuntataloa vastapäätä osoitteessa Koivikontie 10. Toiminta uusissa tiloissa käynnistyy tammikuussa 2021.   

Uusissa tiloissa on kerhotila varhaiskasvatuksen, kouluikäisten ja perheiden käyttöön sekä sali erilaisia aikuisten ryhmiä, yleisötilaisuuksia ja perhejuhlia varten. Tiloihin tulee myös keittiö. Savion seurakuntatalossa toimivat päiväkerhot, iltapäiväkerho, muskarit ja kouluikäisten kerhot aloittavat toimintansa uusissa toimitiloissa tammikuussa 2021.  Toiminta Savion seurakuntatalossa loppuu vuoden 2020 joulukuussa.  

Vuonna 1972 valmistuneelle Savion seurakuntatalolle on haettu purkulupaa kosteusvaurioiden ja ilmanvaihto-ongelmien takia. Rakennus on myös teknisesti ja toiminnallisesti vanhentunut.  Savion seurakuntatalossa toimitetaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana desakralisaatio eli kirkollinen toimitus, jossa vihitty kappeli otetaan pois käytöstä. Alttari tyhjennetään ja symbolinen esineistö viedään juhlallisessa kulkueessa pois rakennuksesta.  

Savion hankkeen valmistelu on käynnistynyt seurakunnassa vuonna 2017, erilaisia vaihtoehtoja on selvitetty ja hankkeen valmistelu jatkuu luottamuselimissä.  

Lisätietoja: talousjohtaja Sirpa Karejoki,  0400 378 099, sirpa.karejoki@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä  

Tue Dec 01 13:52:00 EET 2020