Piispantarkastus käynnistyi Keravalla

5.4.2016 13.16

DSC_3143_L.jpg

Keravan seurakunnan piispantarkastus alkoi maanantaina 4. huhtikuuta. Viikko käynnistyi henkilöstön tapaamisella. Piispa Tapio Luoma ja tuomiokapitulin kollegioon kuuluneet lakimiesasessori Sari Anetjärvi, hiippakuntadekaani Kai Peltonen, pappisasessori Hannu Suni, notaari Anu Sorjonen ja lääninrovasti, Tuusulan kirkkoherra Ulla Rosenqvist kuuntelivat työntekijöiden kuulumisia ja työn iloja ja haasteita.

Ihmisten kohtaaminen ja palveleminen olivat työn ehdoton ja iso ilo. Voimaa saatiin myös hyvästä ja innostavasta työyhteisöstä. Piispa Tapio Luoma nosti isoksi ilon aiheeksi sen, että Keravalla uskalletaan kokeilla, epäonnistua ja onnistua.

Piispantarkastuksessa on taukopäivä tiistaina 5. 4., jolloin piispa osallistuu piispainkokouksen istuntoon. Ohjelma Keravalla jatkuu keskiviikkona kaupunginjohtajan ja luottamushenkilöiden tapaamisella. Myös työskentelyä työntekijöiden kanssa jatketaan.