Uutislistaukseen

mokkapaloja.

Tue Yhteisvastuukeräystä tilaamalla leivonnaisia ennakkotilauksena ystävänpäiväksi

30.1.2021 13.28

Nyt on mahdollisuus tukea Yhteisvastuukeräystä tilaamalla yhteisvastuuleivonnaisia ennakkoon! Tarjolla on mokkapaloja sekä erilaisia kuivakakkuja. Kuivakakkuvaihtoehdot: perinteinen maustekakku, appelsiinikakku ja viski-taatelikakku. Lisäksi on tarjolla gluteeniton, maidoton ja vegaaninen suklaamousseleivonnainen. Suklaamousseleivonnaista on kahta eri vaihtoehtoa: valkosuklaa-sitruuna tai tummasuklaa. 

Hinnasto: 

2 x leivonnainen (mokkapala tai suklaamousseleivonnainen) = 5 € 

4 x leivonnainen (mokkapala tai suklaamousseleivonnainen) = 10 € 

1 x maustekakku = 12 € 

1 x appelsiinikakku tai viski-taatelikakku 15 € . 

Ennakkotilaukset

Leivontatilauksia ottaa vastaan Kirsi Väliheikki puhelimitse p. 0400 378 085 ke-ke 3.-10.2. klo 12.00-14.00 (huom! vain arkipäivisin) tai sähköpostitse kirsi.valiheikki@evl.fi. Tilauksen yhteydessä voit kysyä mahdollisuutta saada erikoisruokavaliosi mukaista leivonnaista. Mikäli tilaat suklaamousseleivonnaista, kerro tilauksen yhteydessä, haluatko valkosuklaa-sitruuna- vai tummasuklaa-vaihtoehdon. 

Nouto Ystävänpäivänä Wanhasta pappilasta

Leivonnaiset noudetaan Wanhasta pappilasta (Hakalantie 1) Ystävänpäiväsunnuntaina 14.2. klo 13-15. Kotiinkuljetus on mahdollinen etukäteen tilattaessa viiden euron hintaan. Kotiinkuljetus on tarkoitettu vain henkilöille, jotka eivät pääse itse noutamaan tilaamiaan leivoksia. Leivonnaiset maksetaan ensisijaisesti korttimaksuna, mutta käteinenkin käy. Kotiinkuljetuksissa on vain käteismahdollisuus tasarahalla! Koronavirustilanteen takia muistathan kasvomaskin leivonnaisia noudettaessa. Myös leipojat huolehtivat hyvästä hygieniasta ja pitävät kasvomaskeja leivonnan aikana. Myynnistä koituvat tulot menevät lyhentämättömänä Yhteisvastuun hyväksi. Leivonnaisten koristelua nuorten voimin voi seurata verkkolähetyksenä Ystävänpäivänä Facebookissa. 

Lisätietoja:

Kristiina Nyman, kristiina.nyman@evl.fi, p. 0400 378 047.

Irma Hauska, irma.hauska@evl.fi, p. 0400 378 012

Tiia Viirre, tiia.viirre@evl.fi, p. 0400 378 054

www.keravanseurakunta.fi/yhteisvastuu

 

yhteisvastuun kampanjakuva, jossa ikäihminen kädet kasvoilla ja teksti Eniten vanhuudessa yllätti köyhyys.