Uutislistaukseen

piirroskuvassa nainen halaa sydäntä.

Hyvän tekemisen joulu Keravalla 

18.11.2021 15.12

Keravan seurakunnassa rakennetaan tänäkin jouluna taloudellisesti tiukassa tilanteessa oleville jouluiloa yhdessä keravalaisten kanssa. Seurakunnan jakamiin joulukasseihin voi lahjoittaa kahvia, teetä ja konvehteja. Keräys alkaa 28.11.

Joulun lähestyessä diakoniassa näkyy avuntarvitsijoiden määrän kasvaminen, sillä monilla jouluun liittyy paljon taloudellisia haasteita. Keravalaisten, joilla on taloudellisesti tiukkaa, on mahdollista hakea joulukassiavustusta seurakunnalta.  Joulukasseihin pakataan pilaantumattomia jouluun sopivia elintarvikkeita. Keravalaisilla on mahdollisuus olla mukana auttamassa, sillä seurakunta pyytää kasseihin yksityishenkilöiltä ja paikallisilta yrityksiltä lahjoituksina kahvia, teetä ja konvehteja. Kassit kootaan seurakunnassa ja jaetaan apua tarvitseville keravalaisille. 

Hyvän tekemisen joulu toteutettiin viime vuonna Keravan seurakunnassa ensimmäistä kertaa. "Pystyimme auttamaan useampaa ihmistä tällä tavalla ja samalla mahdollistimme aidosti hyvän tekemisen. Ihmiset olivat ilahtuneita voidessaan konkreettisesti auttaa toisia keravalaisia", kertoo diakoniatyöntekijä Tiina Railo.  "Tämän takia halusimme toteuttaa hyvän tekemisen joulun tänäkin vuonna.  Tämä on jouluiloa keravalaiselta keravalaiselle, helppo tapa auttaa ja lahja menee varmasti perille sitä tarvitsevalle”.  


Lahjoitukset: 

Joulukasseihin voi lahjoittaa kahvia, teetä ja konvehteja. Lahjoitukset voi toimittaa 28.11.–10.12. Keravan seurakuntakeskuksen ala-aulaan (Papintie 6A) arkisin klo 9–15 sekä Katupappilaan (Kauppakaari 8) tai kirkkoon (Papintie 2) niiden aukiolojen puitteissa.

Avustukset:

Joulukassiavustusta voi hakea soittamalla diakonian puhelinpäivystykseen p. 0400 378 138 maanantaista torstaihin 7.-21.12.2021 arkisin klo 9-12. Puhelimessa saa lisätiedot joulukassin noutamisesta.