Uutislistaukseen

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa käytössä koronapassi

Kauneimmat joululaulut -logo ja teksti tervetuloa laulamaan.

Monelle suomalaiselle Kauneimmat Joululaulut -yhteislaulutilaisuuksista on tullut vuosittainen jouluperinne, joka rakentaa joulun tunnelmaa. Viime vuonna näitä suosittuja ja rakastettuja joululauluja laulettiin koronavirustilanteen takia lähinnä verkkolähetysten välityksellä kotisohvilta käsin. Tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut kajahtavat jälleen kirkoissa ja muissa toimipisteissä. Yhteislaulutilaisuuksia koskevien koronarajoitusten takia ennen joulua Keravan seurakunnassa järjestettävissä Kauneimmat Joululaulut –tilaisuuksissa on käytössä koronapassi. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni voi osallistua laulutilaisuuksiin terveysturvallisesti. 

Keravan seurakunnassa Kauneimmat Joululaulut –yhteislaulutilaisuuksia järjestetään yhteensä yhdeksän 8.12. alkaen loppiaiseen 6.1. saakka. 15.12. klo 19 alkava tilaisuus lähetetään myös suoratoistona verkossa ja se on katsottavissa tallenteena kahden viikon ajan. Kauneimmat Joululaulut soivat myös Jouluradiossa osoitteessa jouluradio.fi

Kauneimmat Joululaulut Keravan seurakunnassa:
•    Ke 8.12. klo 10 Savion kerhotilassa. Muista koronapassi!
•    Pe 10.12 klo 11 Katupappilan Olohuoneessa. Muista koronapassi!
•    Pe 10.12. klo 19 Kalevan seurakuntatalossa, mukana Koraalikuoro. Muista koronapassi!
•    Ti 14.12. klo 18 Christmas Carols - Kauneimmat joululaulut englanniksi Katupappilan Olohuoneessa. Muista koronapassi!
•    Ke 15.12. klo 19 Keravan kirkossa. Muista koronapassi!  Myös verkossa (Facebook "Keravan seurakunta", www.keravanseurakunta.fi)
•    Pe 17.12. klo 19 Svengaavat joululaulut Keravan kirkossa, mukana nuorten bändi. Muista koronapassi!
•    Su 19.12. klo 16 ja 18 Keravan kirkossa. Muista koronapassi!
•    To 6.1.22 klo 18 Loppiaisen kauneimmat joululaulut Keravan kirkossa

Kauneimmat Joululaulut –tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja niissä kerätään kolehti, jonka tuotto käytetään Suomen Lähetysseuran kautta tehtävälle työlle maailman lasten hyväksi.  
Varoilla parannetaan muun muassa lasten ja äitien terveyttä, autetaan perheitä saamaan parempaa ravintoa ja puhdasta vettä sekä kehittämään toimeentulomahdollisuuksia. Lähetysseura tukee myös erityisesti vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta sekä oikeuksien toteutumista. Viime vuonna kampanja keräsi valtakunnallisesti vajaat puoli miljoonaa euroa, kun huippuvuosina on päästy yli miljoonan euron.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa Omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveyskeskuksen potilastoimistosta. Omakannasta todistuksen voi tallentaa omalle puhelimelle tai laitteelle tai vaihtoehtoisesti tulostaa paperille. Koronapassin esittämisvelvoite ei koske alle 16-vuotiaita lapsia. 
Lisätietoja: www.kanta.fi/koronapassi, www.stm.fi/koronapassi.

25.11.2021 13.29