Uutislistaukseen

thumbnail_7f41f3e4-9b8b-4c17-9220-fa7c179452e1.jpg Kävele ja pyöräile hyvää mieltä -tempaus käynnistyi toukokuun lopulla. Kristiina Nyman Keinukallion upeissa maisemissa.

Sopeutumisen pitkä oppimäärä

3.12.2021 14.47

Vuoden 2021 koronan varjostamaa Yhteisvastuukeräystä Keravalla voisi kuvata kahdella sanalla: sopeutuminen ja yhteistyö.
Olemme tehneet suunnitelmia, vaikka meillä ei ole ollut mitään varmuutta voidaanko niitä toteuttaa. Olemme yhdessä muuttaneet suunnitelmia, ja sopeutuneet yhä uudelleen nopeasti tulleisiin koronarajoituksiin. Kaikesta huolimatta kaupungin, yhdistysten, yritysten, yksittäisten ihmisten ja seurakunnan yhteistyö on ollut kannustavaa, inspiroivaa ja hedelmällistä. 
Siitä huolimatta, ettei yleisötilaisuuksia tai lipaskeräystä voinut toteuttaa ennen toukokuun viimeistä viikonloppua, teimme yhdessä hienon tuloksen. Keräsimme taloudellisessa ahdingossa olevien auttamiseksi 9881,67 €!

Emme lamaantuneet koronan takia, vaan olimme kekseliäitä. Vuoden 2021 aikana toteutimme kaksi kanttoreiden ja yhden Mieslaulajien konsertin, kaksi lipaskeräyspäivää, leivonnaismyynnin ystävänpäivänä, YV-tuotemyynnin konserttien yhteydessä, liikuntatempauksen, jonka avajaiset olivat toukokuussa ja päätöstilaisuus elokuussa, luontokuvien myynnin, sunnuntaibrunssin isänpäivänä ja leivonnaismyynnin sen yhteydessä. 

Sydämelliset kiitokset jokaiselle YV -keräykseen lahjoittaneelle tai sitä toteuttaneelle ihmiselle, yhdistykselle ja yritykselle! Lämmöllä ajattelen lahjoittajia, lipaskerääjiä, YV-työryhmää, Keravan kaupunkia, Keravan Mieslaulajia, Cycling Academya, MLL:n Keravan osastoa, Keravan Sydänyhdistystä, Keravan Latua, K-Market Keravan asemaa, K-Market Kalevantoria, K-Citymarketia, Makupistettä, Muovia ja Lelua sekä Uudenmaan Herkkua.

Yhdessä saamme aikaan niin paljon enemmän kuin kukaan yksin.

Siunattua adventin aikaa!

Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkö Kristiina Nyman