Haluaisitko ryhtyä arjen raha-asianeuvonnan vapaaehtoiseksi?

Lokakuussa 2019 järjestetään arjen raha-asianeuvonnan vapaaehtoisten koulutus. Koulutuksen kesto on kolme arki-iltaa ja yksi lauantaipäivä.

Vapaaehtoinen neuvoja antaa yksilöllistä ja määräaikaista keskusteluapua, johon voi sisältyä auttamista muun muassa Kelan hakemusten teossa, talouden suunnittelua tai jotain muuta talouteen liittyvää, johon asiakkaat tukea tarvitsevat. Keskusteluapu on luottamuksellista. Vapaaehtoiset työskentelevät pareittain ja tapaamisia on seurakunnan tiloissa kahdesta viiteen kertaan. Yhden tapaamiskerran pituus on noin tunti.

Sovellut Rari-vapaaehtoiseksi, jos oma taloudenhallintasi on kunnossa ja tulet toimeen niin ihmisten kuin numeroidenkin kanssa.  Tule koulutukseen, niin saat lisätietoa toiminnasta. Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan ennen koulutusta ja heille kerrotaan koulutuksen sisällöstä lisätietoa.

Ilmoittauduthan viimeistään 6.9.2019 mennessä.

Keravalaisten ilmoittautuminen:
Diakoni Kirsi Helin
kirsi.helin@evl.fi
Voit ilmoittautua myös vapaaehtoistyo.fi/kerava sivuston tehtävän kautta

Rari-yhteistyötä Keski-Uudellamaalla tekevät Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakunnat.