Kiitos Yhteisvastuun Sunnuntaibrunssin osallistujat ja lahjoittajat

Isänpäivänä 14.11.2021 vietettiin Keravan seurakuntakeskuksessa ensimmäistä kertaa Sunnuntaibrunssia Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Brunssi sujui rauhassa seurustellen ja tarjoiluista nauttien. Osallistujia oli yhteensä noin 80. Osa tuli yksin, jotkut kaksin ja monet perheineen.

Saimme esimerkiksi seuraavaa palautetta:
"Hinta on edullinen ja tarjoilu suorastaan ylenpalttinen."
"Kivasti löytyi jokaiselle jotain. Seurueemme oli erittäin tyytyväinen."

Suuret kiitokset osallistujille ja tuotteita lahjoittaneille: K-Market Keravan asema, K-Market Kalevantori, K-Citymarket, Makupiste, Muovi ja Lelu sekä Uudenmaan Herkku!

Sunnuntaibrunssin makeita tarjoiluja mokkapaloja, muffinsseja.

Sunnuntaibrunssin tarjoiluja, nakkeja, lihapullia, karjalanpiirakoita.

pappi
04201 Kerava

Kappalainen, diakonia- ja yhteiskunnallinen työ

Työnäkyni: ihmisten rinnalla ilossa ja surussa Jumalaan luottaen.

Ihmisten kohtaaminen, kirkolliset toimitukset ja retriitit ovat työni ydintä. Myös jumalanpalvelukset ja rippikoulut. Yhteiskunnallisen työn pappina saan olla palvelemassa myös yrittäjiä ja yhdistyksiä. Tykkään suunnitella ja toteuttaa asioita yhdessä toisten kanssa, koska se on innostavaa ja luovaa: aina syntyy jotain uutta!

Vapaa-ajalla on kiva käydä jujutsu-treeneissä ja metsässä koiran kanssa. Oman perheen ja ystävien kanssa on mukavaa pelata lautapelejä ja reissata.