Omaishoitajien ryhmä

Meistä jokainen voi olla jossain elämämme vaiheessa yksi niistä, jotka huolehtivat ikääntyvän vanhemman, vammaisen tai sairaan läheisen arjen sujumisesta.

Omaishoitajien vertaisryhmä kokoontuu terveyskeskuksen ryhmätila Atriumissa (Metsolantie 2) keskiviikkoisin klo 17-18.30 noin kerran kuukaudessa. Ryhmässä osallistujilla on mahdollisuus jakaa arjen kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmään ovat tervetulleita myös kotona läheistään hoitavat. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen tai sitoutua olemaan läsnä joka kerta.

Seurakunta järjestää omaishoitajille myös virkistyspäiviä ja -leirejä. Niistä kerrotaan Tapahtumat-osiossa.

Seurakunnan diakoniatyöntekijän voi myös pyytää kotikäynnille tai häntä voi mennä tapaamaan vastaanotolle.

Mirva Nyman
johtava diakoniatyöntekijä