Kaksi nuorta aikuista vierekkäin istumassa.

Ikinuorten toiminta

Ikinuorille eli yli 18-vuotiaille suunnattua Keravan seurakunnan toimintaa koordinoi Elina. Soita tai laita viestiä, kerro mitä haluaisit tehdä yhdessä. 

Mikäli haluat mukaan Ikinuorten yhteiseen WhatsApp-ryhmään, laita Elinalle viestiä!

Ikinuorten illat helmi-toukokuussa kuun viimeinen sunnuntai klo 17-20 Wanhassa Pappilassa - tervetuloa!

Rokuna - tapahtumia yhdessä Järvenpään ja Tuusulan kanssa

ROKUNA (Rovastikunnalliset nuoret aikuiset)  on toimintaa ja tapahtumia yhdessä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa. Yhdessä on järjestetty muun muassa riparilauluiltoja sekä retkiä. 

Aikuiselle on paikka vapaaehtoisena

Palveluoperaatio Saapas on etsivää nuorisotyötä, jota pyörittää paikallinen seurakunta. Keravalla toiminta on yhteistä Järvenpään ja Tuusulan seurakuntien kanssa. Toiminta keskittyy perjantai-iltoihin sekä ns. isoihin tapahtumiin, joissa nuoria on paljon liikkeellä. Vapaaehtoisista aikuisista koostuva Saapas-ryhmä tarjoaa nuorille mahdollisuutta keskusteluun aikuisen kanssa. Tarvittaessa annamme myös ensiapua ja ohjaamme muiden tukitoimien piiriin.

Uusien vapaaehtoisten koulutus toteutetaan non-stop koulutuksena. Kurssiin kuuluu koulutusta ihmissuhdetaidoista, ensiavusta, kriisityöstä, turvallisuudesta ja hoitoverkostoista sekä osallistumista käytännön toimintaan. Koulutus on ilmainen, alaikäraja 18 vuotta. Ilmoittautuneet haastatellaan ennen kurssin alkua. Lisätietoja Saapas-toiminnasta saat erityisnuorisotyönohjaaja Airi Laurilalta.
 

Emäntä/isäntäkoulutus

Muisteletko haikeudella omaa ripariasi? Emäntänä tai isäntänä sinulla on mahdollisuus päästä taas leirille, tällä kertaa työtehtäviin. Emännät ja isännät ovat rippikoulun käyneitä, tehtäväänsä koulutettuja aikuisia. Lisätietoja koulutuksesta saat nuorisotyönohjaaja Katri Ahoselta.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
PL 134
04201 Kerava

Johtava nuorisotyönohjaaja

Iloitsen työssäni, kun saan toimia eri ikäisten ihmisten kanssa. Olen ollut Keravan seurakunnan palveluksessa vuodesta 2003. Pidän urheilemisesta ja sen seuraamisesta.

pappi
PL 134
04201 Kerava

Jumalanpalveluselämä.

Olen kiinnostunut parisuhteen hyvinvoinnista. Olen kouluttautunut Solmu-neuvojaksi ja -ohjaajaksi. Olen mielelläni tukena, jos parisuhteessa on ongelmia tai niiden syntymistä halutaan ennaltaehkäistä.