alba ja tennarit

Tervetuloa rippikouluun!

Kutsumme kirjeitse rippikouluun kaikkia seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä. Rippikoulukirjeet postitetaan syyskuussa ja rippikoulut alkavat seuraavan vuoden alussa. Ilmoittaudu vuoden 2019 rippikouluihin täällä.

Ne nuoret, jotka eivät kuulu kirkkoon, ovat myös tervetulleita rippikouluun. Heidän tulee kuitenkin ilmoittaa yhteystietonsa rippikoulupapille tai kirkkoherranvirastoon, sillä seurakunnalla ei ole heidän osoitetietojaan. Rippikoulun myötä kirkkoon liittyvän on saatava kirjallinen suostumus huoltajiltaan. Jos nuorta ei ole kastettu, hänet kastetaan ennen konfirmaatiota.

Kysy lisää rippikouluista pastori Samuli Koivurannalta, p. 0400 378 041, samuli.koivuranta@evl.fi.

Erityisrippikoulu

Vammaisuus tai sairaus ei ole este rippikoulun käymiselle. Sopivasta rippikouluvaihtoehdosta voi keskustella kehitysvammatyön pappi Päivi Säämäsen kanssa, p. 040 304 78 68,  paivi.saamanen@eteva.fi.

Aikuisrippikoulu

Aikuisena rippikoulun voi käydä pienryhmässä, kahdenkeskisissä keskusteluissa papin kanssa tai vaikka verkossa. Lue lisää.

rippikoulutyön pappi

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi erilaisissa jumalanpalveluselämään liittyvissä järjestelytehtävissä. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Olen saanut toimia myös virsikirjan lisävihkoon liittyvässä valmistelutyössä. Myös sitä kautta pääsee lähelle niitä asioita, jotka minulle kirkon elämässä ovat tärkeitä: jumalanpalvelusta, teologiaa ja musiikkia.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.