Valkoiseen albaan pukeutuneen nuoren kädessä puinen risti.

Tervetuloa rippikouluun!

Kutsumme kirjeitse rippikouluun kaikkia seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä. Joka vuosi tuleville rippikoululaisille postitetaan infokirjeet syyskuussa, ilmoittautuminen tapahtuu syys-lokakuun vaihteessa, valintakirjeet postitetaan marraskuussa ja rippikoulut alkavat seuraavan vuoden alussa. 

Rippikoulun myötä kirkkoon liittyvän on saatava kirjallinen suostumus huoltajiltaan. Jos nuorta ei ole kastettu, hänet kastetaan ennen konfirmaatiota.

Kysy lisää rippikouluista pastori Samuli Koivurannalta, p. 0400 378 041, samuli.koivuranta@evl.fi.

Erityisrippikoulu

Erityisrippikoulusta voit keskustella diakoniatyöntekijä Mirva Nymanin, p. 0400 378 013, mirva.nyman@evl.fi tai Uudenmaan kehitysvammatyön pappi Elina Jokipaltion, p. 040 304 7868, ext-elina.jokipaltio@eteva.fi, kanssa.

Aikuisrippikoulu

Aikuisena rippikoulun voi käydä pienryhmässä, kahdenkeskisissä keskusteluissa papin kanssa tai vaikka verkossa. Lue lisää.

 

Ota yhteyttä

pappi
PL 134
04201 Kerava

Rippikoulut

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi rippikoulutyön kokonaisuudesta vastaavana pappina. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.