alba ja punaiset tennarit.

Rippikoulu

Tervetuloa rippikouluun!

Kutsumme kirjeitse rippikouluun kaikkia seuraavana vuonna 15 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä. Joka vuosi tuleville rippikoululaisille postitetaan infokirjeet syyskuussa, ilmoittautuminen tapahtuu syys-lokakuun vaihteessa, valintakirjeet postitetaan marraskuussa ja rippikoulut alkavat seuraavan vuoden alussa. 

Jos et jostain syystä saanut postissa infokirjettä tai et kuulu kirkkoon, olet silti lämpimästi tervetullut rippikouluun! Infokirje on saatavilla pdf-muodossa rippikoulut 2022-sivulla. Jos kuitenkin haluat infokirjeen myös paperisena, anna yhteystietosi rippikoulupapille tai kirkkoherranvirastoon, jonka jälkeen lähetämme infokirjeen sinulle postitse.

Rippikoulun myötä kirkkoon liittyvän on saatava kirjallinen suostumus huoltajiltaan. Jos nuorta ei ole kastettu, hänet kastetaan ennen konfirmaatiota.

Kysy lisää rippikouluista pastori Samuli Koivurannalta, p. 0400 378 041, samuli.koivuranta@evl.fi.

Erityisrippikoulu

Erityisrippikoulusta voit keskustella diakoniatyöntekijä Nea Välimäen, p. 0400 378 014,  nea.valimaki@evl.fi tai Uudenmaan kehitysvammatyön pappi Elina Jokipaltion, p. 040 304 7868, ext-elina.jokipaltio@eteva.fi, kanssa.

Aikuisrippikoulu

Aikuisena rippikoulun voi käydä pienryhmässä, kahdenkeskisissä keskusteluissa papin kanssa tai vaikka verkossa. Lue lisää.

Rippikoulun paikallissuunnitelma

Tutustu Keravan seurakunnan rippikoulun paikallissuunnitelmaan 2019–2021 täälläLinkki avautuu uudessa välilehdessä. (Prezi-esitys toimii parhaiten Chrome-selaimella.)

Ota yhteyttä

rippikoulutyön pappi
PL 134
04201 Kerava

Olen seurakuntalainen ja pappi. Työssäni toimin normaalien papin tehtävien lisäksi rippikoulutyön kokonaisuudesta vastaavana pappina. Minua lähellä on monenlaisen seurakunnan yhteisesti toimittama yhteinen messu.

Perhe-elämä, liikunta ja musiikin harrastaminen pitävät jalat tarpeellisesti maan pinnalla.