Palvelevan puhelimen päivystäjä

Palveleva Puhelin antaa soittajalle mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita. Päivystäjä ei tarjoa omia neuvojaan, vaan soittajaa tuetaan löytämään elämäänsä parhaiten sopivia ratkaisumalleja.

Vapaaehtoistehtävään etsitään henkilöitä, joilla on halua, kykyä ja aikaa kohdata ahdinkotilanteessa olevia lähimmäisiä. Päivystäjän ei tarvitse olla auttamisen ammattilainen: hän on ennen kaikkea lähimmäinen ja rinnalla kulkija.

Päivystäjän tehtäviin kuuluvat päivystysvuoro ja työnohjaus noin kerran kuukaudessa ja täydennyskoulutus vuosittain. Palvelevan Puhelimeen toimintaan liittyvä koulutus ja työnohjaus tarjoavat mahdollisuuden oppia jatkuvasti lisää ihmisyydestä sekä vuorovaikutus- ja elämäntaitoja.

Palvelevan puhelimen koulutus

Päivystäjäksi pääset käymällä peruskurssin. Peruskurssi järjestetään kerran vuodessa, vuoden alkupuolella. Koulutus on maksuton eikä vielä sido sinua mihinkään. Päivystäjän tulee olla yli 18 vuotias. Jos kiinnostuit Palvelevan Puhelimen toiminnasta, ota yhteyttä Kirsi Heliniin p. 0400 378 011.

Käsi, joka pitelee paperilappua, johon kirjoitettu sana

Ota yhteyttä