kiipeilytelineessä olevia hymyileviä lapsia.

Kouluikäisten kesäkerhot

Seurakunnan koululaisten kesäkerhot on tarkoitettu 1. ja 2. luokan päättäneille oppilaille.

Kesäkerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, ulkoillaan ja syödään yhdessä. Ohjatun toiminnan lisäksi kesäkerhoissa on aikaa vapaaseen leikkiin ja olemiseen.

Kesäkerhot kesällä 2021

Kesäkerhot on tarkoitettu vuosina 2012-13 syntyneille koululaisille. Kerhoaika on ti. 8.6. - to. 24.6 päivittäin klo 9-16, paitsi 24.6. klo 9-12. Kesäkerhomaksu on 185,-. Maksuun sisältyy lämmin ateria, välipala ja kerhon muu ohjelma. Maksuvapautusta voi hakea taloudellisin perustein.

Ilmoittautuminen kesäkerhoihin on  1.-19.3.2021. Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voi kysellä Kirsi Väliheikiltä.

Ensisijalla ovat ne lapset, jotka tarvitsevat paikan koko toiminta-ajaksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoryhmät perustetaan mikäli niihin ilmoittautuu vähintään 12 lasta ja ryhmiin mahtuu 20 lasta. Kerhoa ohjaavat seurakunnan omat koulutetut lastenohjaajat.

Kerhot toimivat seurakunnan omissa kerhotiloissa: Savion uusi kerhotila, Koivikontie 10, Kalevan seurakuntatalo, Ritakatu 2, Seurakuntakeskus, Papintie 2-6-G, Ahjon kerhotila, Ketjutie 3.

Kerhopaikasta lähetetään tieto kotiin viikolla 16.

Lisätietoja:
vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, p. 0400 378 085