Kiipeilytelineessä olevia hymyileviä lapsia.

Kouluikäisten kesäkerhot 

Seurakunnan koululaisten kesäkerhot on tarkoitettu 1. ja 2. luokan päättäneille oppilaille.

Kesäkerhossa leikitään, lauletaan, askarrellaan, ulkoillaan ja syödään yhdessä. Ohjatun toiminnan lisäksi kesäkerhoissa on aikaa vapaaseen leikkiin ja olemiseen. 

Kesäkerhot kesällä 2024

Kesäkerhot on tarkoitettu vuosina 2015–2016 syntyneille koululaisille. 

Ilmoittautuminen kesäkerhoon alkaa ma 18.3. klo 9.00. Ilmoittaudu mukaan täältä.
Ilmoittautumisaika päättyy ke 27.3. tai silloin, kun kerhopaikat ovat täynnä.

Kerhoja järjestetään tänä vuonna kahdessa eri toimipisteessä. Mahdollisia kerhopaikkoja on kolme Savion uusi kerhotila (Koivikontie 10), Kalevan seurakuntatalo (Ritakatu 2) ja Ahjon kerhotila (Ketjutie 3), joista kahteen eniten ilmoittautumisia keränneeseen paikkaan kerho toteutuu. Voit ilmoittautumisen yhteydessä valita useamman kerhopaikan, jos se on sinulle mahdollista. Viikolla 2 järjestämme kerhoissa yhden touhupäivän, jolloin ohjelma eroaa muista kerhopäivistä.

Kerhot toimivat 4.-20.6. seurakunnan omissa kerhotiloissa. Kerhomaksu koko ajalta on 184€. Kerhoon voi halutessaan ilmoittautua vain osalle viikoista. Silloin maksu on 
viikko 1 (4.-7.6.) 57€, 
viikko 2 (10.-14.6.) 70€ ja 
viikko 3 (17.-20.6.) 57€.
Maksuvapautusta voi hakea taloudellisin perustein ennen toiminnan alkua, lisätietoja riina.granqvist@evl.fi. Sairastapauksissa palautamme maksun lääkärintodistusta vastaan. 

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että etusijalla ovat ne lapset, jotka tarvitsevat paikan koko toiminta-ajaksi. Kerhoryhmä perustetaan, mikäli niihin ilmoittautuu vähintään 12 lasta. Ryhmän enimmäiskoko on 20 lasta. Kerho voi toteutua toimipaikassa vain osittain esimerkiksi Ahjossa vko 1 ja Saviolla vko 2 ja 3 ilmoittautumishalukkuuden mukaan. Ilmoittautuminen voi päättyä myös aiemmin, jos kerhoryhmä tulee täyteeen. Tämän jälkeen on mahdollista ilmoittautua jonoon. Kerhoja ohjaavat seurakunnan omat koulutetut lastenohjaajat. 

Kerhopaikka vahvistetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse viikolla 15. Samalla ilmoitetaan myös kaikille, jotka eivät saaneet kerhopaikkaa ja ovat jonossa.

 

Lisätietoja: 
Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Riina Granqvist, p. 0400 378 085