Pyhäkoululaiset piirtävät opettajan johdolla.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille lapsille, mutta pienemmätkin voivat liittyä mukaan yhdessä vanhempien kanssa. Pyhäkoululaiset saavat kuusi kertaa vuodessa Lastenkirkko-lehden ja elo-toukokuun aikana kahdeksan kertaa kirjepyhäkoulukirjeen  tehtävien ja askarteluvinkkien kera. Lisätietoja kirjepyhäkoulusta Sirkkuliinalta.

Vuoden 2019 kirjepyhäkouluun ilmoittautuminen lokakuun loppuun mennessä: https://www.keravanseurakunta.fi/tapahtumat/2019-01-01/kirjepyhakoulu-2019

Pop up -pyhäkoulut

Tervetuloa pop up -pyhäkouluihin Katupappilaan! Keskiviikkona 31.10. klo 17.15-18.15 ja lauantaina 10.11. klo 11-12 järjestetään toiminnalliset pyhäkoulut Katupappilassa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 4-vuotta täyttäneet lapset ilman vanhempien mukanaoloa ja alle 4-vuotiaat vanhempien kera! Kaikenikäiset saavat olla pyhäkoulussa mukana toteuttamassa yhteistä pyhää hetkeä.

Tunnetko kiinnostusta tulla pitämään pyhäkouluja? Ole yhteydessä Sirkkuliinaan!

Onnittelukortit 1-4-vuotiaille

Keravan seurakunnan varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväonnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille jäsenilleen. Kortin mukana tulee varhaiskasvatuksen esite.

Lapsen Raamattu kaikille 4-vuotta täyttäneille

Keravan seurakunta haluaa onnitella kaikkia 4-vuotta täyttäviä jäseniään Lapsen Raamatulla. Raamatun saa yhteisillä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla tai Raamatun voi käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta.

vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja

Koululaisten iltapäivätoiminta ja kesäkerhot, pyhäkoulut, päivähoitoyhteydet