Pyhäkoululaiset piirtävät opettajan johdolla.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille keravalaisille lapsille, mutta aikuisen avustuksella pienemmätkin voivat tulla mukaan. Pyhäkoululaiset saavat vuoden aikana kuusi Lastenkirkko-lehteä ja kymmenen kirjepyhäkoulukirjettä, joissa on mm. raamatunkertomus ja monenlaista puuhaa. Kirjepyhäkoulu on maksuton, liittymiseen tarvitaan lapsen huoltajan suostumus.
Lisätietoja: marja-leena.dammert(at)evl.fi tai puh. 0400 378 085

Vuoden 2019 kirjepyhäkouluun ilmoittautuminen: https://www.keravanseurakunta.fi/tapahtumat/2019-01-01/kirjepyhakoulu-2019

Onnittelukortit 1-4-vuotiaille

Keravan seurakunnan varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväonnittelukortit kaikille 1-4-vuotiaille jäsenilleen. Kortin mukana tulee varhaiskasvatuksen esite.

Lapsen Raamattu kaikille 4-vuotta täyttäneille

Keravan seurakunta haluaa onnitella kaikkia 4-vuotta täyttäviä jäseniään Lapsen Raamatulla. Raamatun saa yhteisillä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla tai Raamatun voi käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta.

vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja

Koululaisten iltapäivätoiminta ja kesäkerhot, pyhäkoulut, päivähoitoyhteydet