Pyhäkoululaiset piirtävät opettajan johdolla.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille keravalaisille lapsille, mutta aikuisen avustuksella pienemmätkin voivat tulla mukaan. Pyhäkoululaiset saavat vuoden aikana noin kymmenen kirjepyhäkoulukirjettä, joissa on mm. raamatunkertomus tai joku muu aihe ja monenlaista puuhaa. Pääsiäisenä ja jouluna kirjepyhäkoululaiset saavat aiheeseen sopivan lehden. Kirjepyhäkoulu on maksuton, liittymiseen tarvitaan lapsen huoltajan suostumus. 
Lisätietoja: vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, kirsi.valiheikki(at)evl.fi tai puh. 0400 378 085

Kirjepyhäkouluun ilmoittautuminen on auki jatkuvasti. Laita ilmoittautumiseen lapsen nimi, ikä sekä osoite johon pyhäkoulukirje lähetetään. Ilmoittautua voi sähköpostilla: kirsi.valiheikki(at)evl.fi  

 

Onnittelukortit 1-4 -vuotiaille

 

Keravan seurakunnan varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväonnittelukortit kaikille 1-4 -vuotiaille jäsenilleen. Kortin mukana saatte varhaiskasvatuksen esitteen.

 

Yhteiset 4-vuotissynttärit

 

Syksyn 2021 yhteisistä 4-vuotissynttäreistä ilmoitetaan erikseen ja synttärisankareille lähetetään henkilökohtainen kutsu.

Lapsen Raamattu kaikille 4 vuotta täyttäneille

 

Keravan seurakunta haluaa onnitella kaikkia 4 vuotta täyttäviä jäseniään Lapsen Raamatulla. Raamatun saa yhteisillä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla tai ottamalla yhteyttä Kirsi Väliheikkiin.