Pyhäkoululaiset piirtävät opettajan johdolla.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille keravalaisille lapsille, mutta aikuisen avustuksella pienemmätkin voivat tulla mukaan. Pyhäkoululaiset saavat vuoden aikana kuusi Lastenkirkko-lehteä ja kymmenen kirjepyhäkoulukirjettä, joissa on mm. raamatunkertomus ja monenlaista puuhaa. Kirjepyhäkoulu on maksuton, liittymiseen tarvitaan lapsen huoltajan suostumus.
Lisätietoja: vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, kirsi.valiheikke(at)evl.fi tai puh. 0400 378 085

Vuoden 2019 kirjepyhäkouluun ilmoittautuminen: https://www.keravanseurakunta.fi/tapahtumat/2019-01-01/kirjepyhakoulu-2019

Onnittelukortit 1-4 -vuotiaille

Keravan seurakunnan varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväonnittelukortit kaikille 1-4 -vuotiaille jäsenilleen. Kortin mukana tulee varhaiskasvatuksen esite.

Yhteiset 4-vuotissynttärit

Yhteisiä 4-vuotissynttäreitä vietetään kerran vuodessa syksyllä. Tilaisuuteen lähetetään kutsu kaikille kuluvan vuoden aikana 4 vuotta täyttäville seurakuntamme jäsenille.

Lapsen Raamattu kaikille 4 vuotta täyttäneille

Keravan seurakunta haluaa onnitella kaikkia 4 vuotta täyttäviä jäseniään Lapsen Raamatulla. Raamatun saa yhteisillä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla tai Raamatun voi käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta.