Lapsia lasten virsikirjat kädessä.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille keravalaisille lapsille, mutta aikuisen avustuksella pienemmätkin voivat tulla mukaan. Pyhäkoululaiset saavat vuoden aikana noin kymmenen kirjepyhäkoulukirjettä, joissa on mm. raamatunkertomus tai joku muu aihe ja monenlaista puuhaa. Pääsiäisenä ja jouluna kirjepyhäkoululaiset saavat aiheeseen sopivan lehden. Kirjepyhäkoulu on maksuton, liittymiseen tarvitaan lapsen huoltajan suostumus.   Kirjepyhäkouluun ilmoittautuminen on auki jatkuvasti. Laita ilmoittautumiseen lapsen nimi, ikä sekä osoite johon pyhäkoulukirje lähetetään. Ilmoittautua voi verkkosivujemme kautta. Lisätietoja antaa 5.1.23 alkaen Riina Granqvist p. 0400 378085.

Onnittelukortit 1-4 -vuotiaille

Keravan seurakunnan varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväonnittelukortit kaikille 1-4 -vuotiaille jäsenilleen. Kortin mukana saatte varhaiskasvatuksen esitteen.

Yhteiset 4-vuotissynttärit

Syksyn 2023 yhteisistä 4-vuotissynttäreistä ilmoitetaan erikseen ja synttärisankareille lähetetään henkilökohtainen kutsu.

Lapsen Raamattu kaikille 4 vuotta täyttäneille

Keravan seurakunta haluaa onnitella kaikkia 4 vuotta täyttäviä jäseniään Lapsen Raamatulla. Raamatun saa yhteisillä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla tai ottamalla yhteyttä Riina Granqvistiin.