Pyhäkoululaiset piirtävät opettajan johdolla.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille keravalaisille lapsille, mutta aikuisen avustuksella pienemmätkin voivat tulla mukaan. Pyhäkoululaiset saavat vuoden aikana kuusi Lastenkirkko-lehteä ja kymmenen kirjepyhäkoulukirjettä, joissa on mm. raamatunkertomus ja monenlaista puuhaa. Kirjepyhäkoulu on maksuton, liittymiseen tarvitaan lapsen huoltajan suostumus.
Lisätietoja: vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, kirsi.valiheikke(at)evl.fi tai puh. 0400 378 085

Kirjepyhäkouluun ilmoittaudutaan sähköpostilla: kirsi.valiheikki(at)evl.fi   https://www.keravanseurakunta.fi/tapahtumat/2019-01-01/kirjepyhakoulu-2019

 

Onnittelukortit 1-4 -vuotiaille

 

Keravan seurakunnan varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväonnittelukortit kaikille 1-4 -vuotiaille jäsenilleen. Kortin mukana saatte varhaiskasvatuksen esitteen.

 

Yhteiset 4-vuotissynttärit

 

Vuoden 2020 yhteisiä 4-vuotissynttäreitä vietetään 24.10. seurakuntakeskuksessa. Tilaisuuteen lähetetään kutsu kaikille kuluvan vuoden aikana 4 vuotta täyttäville seurakuntamme jäsenille.

Lapsen Raamattu kaikille 4 vuotta täyttäneille

 

Keravan seurakunta haluaa onnitella kaikkia 4 vuotta täyttäviä jäseniään Lapsen Raamatulla. Raamatun saa yhteisillä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla tai Raamatun voi käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta.