Pyhäkoululaiset piirtävät opettajan johdolla.

Kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille keravalaisille lapsille, mutta aikuisen avustuksella pienemmätkin voivat tulla mukaan. Pyhäkoululaiset saavat vuoden aikana Päkän puuhat- lehden 6 kertaa vuodessa ja kymmenen kirjepyhäkoulukirjettä, joissa on mm. raamatunkertomus ja monenlaista puuhaa. Kirjepyhäkoulu on maksuton, liittymiseen tarvitaan lapsen huoltajan suostumus. 
Lisätietoja: vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Kirsi Väliheikki, kirsi.valiheikke(at)evl.fi tai puh. 0400 378 085

Kirjepyhäkouluun ilmoittautuminen on auki jatkuvasti. Laita ilmoittautumiseen lapsen nimi, ikä sekä osoite johon pyhäkoulukirje lähetetään. Ilmoittautua voi sähköpostilla: kirsi.valiheikki(at)evl.fi  

 

Onnittelukortit 1-4 -vuotiaille

 

Keravan seurakunnan varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväonnittelukortit kaikille 1-4 -vuotiaille jäsenilleen. Kortin mukana saatte varhaiskasvatuksen esitteen.

 

Yhteiset 4-vuotissynttärit

 

Synttäreitä vietettiin 3.10. kirkonmäellä. Jos et päässyt mukaan ja haluat Lapsen Raamatun synttärisankarille, ota yhteyttä Kirsi Väliheikkiin.

Lapsen Raamattu kaikille 4 vuotta täyttäneille

 

Keravan seurakunta haluaa onnitella kaikkia 4 vuotta täyttäviä jäseniään Lapsen Raamatulla. Raamatun saa yhteisillä 4-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlilla tai Raamatun voi käydä hakemassa kirkkoherranvirastosta.